Merve Dizdar: "Kendimi çok zor düzelttim"

Son dönemin popüler oyuncularından olan Merve Dizdar, merak edilenlerini anlattı.

Merve Dizdar: "Kendimi çok zor düzelttim"

Oyuncu olmaya çocukluk yaşlarında karar verdiğini söyleyen "Masumlar Apartmanı" dizisinin 'Gülben'i Merve Dizdar, samimi açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Babamlar beni hentbola gönderdiler. Hiç beğenmedim. Basketbola gönderdiler git gel git gel öleceğim sıkıntıdan o da olmuyor. Çocuk korusuna girdim, içim kıyıldı. Şarkı söylemekten hala hoşlanmıyorum. Şarkı söylerken yüzün bir tuhaf oluyor ya dışardan kendime baktığımda böyle olsun istemedim. Sonra tiyatroya gönderdiler. ‘Tamam’ dedim burası galiba. Rol yapmak hoşuma gitti."

"KENDİMİ ÇOK ZOR DÜZELTTİM"

Rol aldığı dizide temizlik hastası bir kadını canlandıran Dizdar, normal hayatta da titiz olduğunu açıkladı. Ünlü oyuncu, "Benim annem de çok titizdir. Kendimi çok zor düzelttim. İzmir'e gidiyorum. Metroya bindim. Bavulumu trene yerleştirdim. Üstende de çocuk oturuyor. Ayaklarını sallıyor. Bavula değdi değecek. O salladıkça ben titremeye başladım. Bütün yol mahvoldum. Sonra kalktım o bavulu sildim." şeklinde konuştu.

"DİŞLERİNİ YAPTIRSANA' DİYORLAR"

"Sosyal medyadan hiç linçe uğradın mı?" sorusuna da cevap veren Dizdar "'Dişlerini yaptırsana' diye yorumlar geliyor. Bunları ben yaptırmasını bilmiyor muyum? Bu dişlerimin farkındayım. Dişim çürük değil. Gayet memnunum. Ya da 'Bravo estetik yaptırma, o kaşlarını aldır be Gülben' diyorlar. Sürekli bir müdahale var. Bunu linç olarak algılamıyorum. Görüyorum kaşlarımı, dişlerimi. Bunu yapmasınlar. Her rolü inci gibi dişle oynayamam." diye yanıt verdi.

Kendisi gibi oyuncu olan Gürhan Altundaşar ile evli olan Merve Dizdar, "Aynı meslekten olmak ilişkide sorun yaşatıyor mu?" sorusuna ise şu şekilde yanıt verdi:

"Oyuncu olan biri ile de birlikte oldum oyuncu olmayanla da. Oyuncu olamayan ile anlaşamıyorum. Aynı dili konuşamıyoruz. Hatta 'Gürhan iyi ki oyuncu' diyorum. Güvendiğim üç beş insan var, Gürhan da onlardan biri. Benim için durum böyle başkası için bir şey diyemem."