Mesut Özil ile Nüket Doğan arasında 240 Binlik komisyon krizi iddiası

Luxury İnvestment Kurucusu ve Dünya ciro birincisi Nüket Doğan, Haziran ayında Fenerbahçeli Yıldız Futbolcu Mesut Özil‘in kayınvalidesine 12 Milyon TL’lik ev sattıktan sonra Özil’in yüzde 2’lik olan 240 Bin TL’lik komisyon parasını Nüket Doğan’a ödemediği iddia edildi.

Mesut Özil ile Nüket Doğan arasında 240 Binlik komisyon krizi iddiası

"KOMİSYON ALAMADI MI"

Nokta Bursa'nın haberine göre sattığı Lüks Konutlar ile adını duyuran ve güzelliği ile Emlak Kraliçesi olarak bilinen Nüket Doğan’ın; ortalama konut metrekare satış fiyatlarının incelendiği megakent İstanbul’un en pahalı mahallesi Beykoz’daki Acarlar Mahallesinde meslektaşlarının diline düştü.

"EV VAR KOMİSYON YOK"

İddialara göre Fenerbahçe’de forma giyen dünyaca ünlü yıldız Mesut Özdil eşi Amine Gülşen’in annesine gönlü razı olmayarak 12 milyon TL’lik bir jest yaparak Acarkent’te lüks bir villa aldı.

Özil’in danışmanları Acarkent’te yer almak için Acarkent’in içinde bulunan bir kaç emlakçı ile görüştüler. Görüşmeler neticesinde bir kaç Emlakçıdan opsiyon isteyen Özil’in danışmanları daha sonra Nüket Doğan ile irtibata geçtiler. Doğan yağlı müşteri olduğunu düşündüğü Özil’e kendi Portföyünde olan 12 milyon tl’lik lüks villayı almaya ikna etti.

Satışın ardından Acarkent’teki bir çok emlakçı iddialara göre; Özil’in ekibi bizden bir çok ev baktı, opsiyon istediler daha sonra burada ofisi olmayan Nüket Doğan’ın yönlendirdiği evi aldılar diyerek sitemde bulunmaya başladılar. Nüket Doğan’ın bugüne kadar Acarkent’te aralarında ünlülerinde olduğu kişilere 15’e yakın lüks villa sattığı iddia edildi.

Mesut Özil ile Nüket Doğan arasında 240 Binlik komisyon krizi iddiası

"MESUT KOMİSYON ÖDEMEDİ Mİ?"

Emlak Kraliçesi Nüket Doğan, Yıldız Futbolcu Mesut Özil’in kayınvalidesine Haziran Ayında 12 Milyon TL’ye sattığı Lüks Villadan alacağı olan yüzde 2’lik, 240 bin TL’lik komisyonu alamadığı için kriz çıktığı iddia edildi. Nüket Doğan’ın şimdilerde 240 bin TL’lik komisyonunu almak için yoğun çaba sarf ettiği araya hatırlı dostlarını soktuğu iddia edildi.

Mesut Özil ile Nüket Doğan arasında 240 Binlik komisyon krizi iddiası - Resim : 2

Nüket Doğan özelikle İstanbul Boğaz hattında sattığı milyonluk yalı satışlar ile biliniyor.

Kaynak: https://www.noktabursa.com.tr/2021/08/mesut-ozil-ile-nuket-dogan-arasinda-240-binlik-komisyon-krizi-iddiasi/