Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştu

Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşler, ünlü oyuncunun babaları olduklarını öğrenmişti. Duygu Nebioğlu, ardından açtığı babalık davasıyla gerçeği ortaya çıkarmıştı.

Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştu

"UMARIM HAYATTADIR" DEMİŞTİ

Duygu Nebioğlu, yaptığı açıklamada, "Annem iki aylıkken bizi Kemer'de yaşayan Adile Şener ve Emin Şener'e emanet etmiş. Onlara çok teşekkür ediyorum. Umarım hayattalardır, onları arıyorum. 'Büyüdüm, 35 yaşına geldim ve size teşekkür ederim' demek istiyorum. Bakıcı olarak, para karşılığında Adile Şener'e verilmişiz. Altı ay sonra 'Annesi nerede?' diye bir haber yapılmış. Haber sonrası bizi Zübeyde Hanım Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim etmişler. Devlet bizi koruma altına almış" ifadelerini kullanmıştı.

Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır" dediği Adile Şener ile bir araya geldi.


Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştuü


"ŞİMDİ BİR ANNEM DAHA OLDU"

O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Nebioğlu, "Canım Adile'm... Benim hiç annem yoktu. Şimdi bir annem daha oldu" ifadelerini kullandı.



Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştu - Resim : 2

"CENNETLİK AİLE"

Duygu Nebioğlu, ayrıca yaptığı açıklamada, "Kendisi aslında bakıcı değilmiş. Suphiye Ormancı'ya yardımcı olmuş cennetlik ailedir" şeklinde de konuştu.



Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştu - Resim : 3


Duygu Nebioğlu'nun duygusal anları objektiflere böyle yansıdı.


Metin Akpınar'ın ikiz kızları bakıcılarıyla buluştu - Resim : 4