Müge Anlı kayıp Mervenur Polat hakkında flaş gelişmeyi açıkladı

Müge Anlı 4 aydır kayıp olan 20 yaşındaki Mervenur Polat'ın hayatını kaybettiği bilgisini verdi.

Müge Anlı kayıp Mervenur Polat hakkında flaş gelişmeyi açıkladı

ATV'de ekrana gelen "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programında işlenen Mervenur Polat olayı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

20 yaşındaki 1 çocuk annesi genç kadının 4 aydır kayıp olduğu ve yanlış kişilerle arkadaşlık etmesinden dolayı başına bir şey gelmiş olabileceği düşünülüyordu.

MERVENUR POLAT'A NE OLDU?

Mervenur Polat'ı bulmak için Antalya'dan gelen ablaları Mervenur'un madde bağımlısı kişilerle tanıştıktan sonra hayatının değiştiğini ve 4 aydır kendisine ulaşılamadığını söylemişti.

20 yaşındaki Mervenur Polat'ın 15 yaşında kaçarak evlendiği, ardından anne evine geri döndüğü 5 yaşında bir oğlu olduğunu söyleyen ablası, yeğenine annesinin baktığını ifade etmişti.

MÜGE ANLI'YA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Şüpheli bir cinayete kurban giden Mervenur Polat hakkında Cüneyt isimli şahıs "Mervenur öldüğü için korktum. Onu 2 gün evdeki çatıda sakladım. Sonra poşetleyerek karşıdaki boş daireye götürdüm. Daha sonra ise bir kurye çalışarak onu babamın çatısına taşıdım. 4 aydır ceset orada. İsterseniz sizi Mervenur Polat'ın cesedinin olduğu yere götürebilirim" diyerek Müge Anlı'ya cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı kayıp Mervenur Polat hakkında flaş gelişmeyi açıkladı

GÖZALTINA ALINDILAR

Programa katılan Kaan, Aziz, Ferdi ve İbrahim de Cüneyt ile birlikte Antalya Emniyet Müdürlüğü tarafından Mervenur Polat'ın şüpheli ölümü sebebiyle gözaltına alındı.

Cüneyt gözaltına alınırken "Ben yapmadım, Cüneyt ya da Kaan yaptı" diyerek, cinayeti kendisinin işlemediğini söyledi.

O gece o evde bulunan 5 kişi ve motokurye Süleyman gözaltına alınırken 1 kişi serbest bırakıldı. Diğer 5 kişi hâlâ gözaltında.

BEN TECAVÜZCÜ DEĞİLİM!

Cüneyt, Müge Anlı ile konuşurken "Ben tecavüzcü değilim. Gökhan beni bütün Türkiye'ye tecavüzcü olarak lanse ediyor. Ben Mervenur Polat'a tecavüz etmedim. Gece madde kullandık, sabah Mervenur ölüydü, Gökhan ise evden kaçmıştı. Cinayeti o işledi." dedi.

Mervenur Polat'ın şüpheli ölümü hakkında araştırmalar devam ediyor...