Müge Anlı'da konuşulan esrarengiz cinayetin nedeni aşk mı?

Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020'de öldürüldü... Müge Anlı'da günlerdir Şen kardeşler cinayeti konuşuluyor.

Müge Anlı'da konuşulan esrarengiz cinayetin nedeni aşk mı?

Sabah Gazetesi'nin haberine göre faili meçhul olaylar ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor...

Müge Anlı'nın yayınında Şen kardeşler cinayetinin perde arkası araştırılıyor.

Hatay'da 80 yaşındaki Hüseyin Şen ve 83 yaşındaki Mehmet Şen 8 Ekim 2020'de öldürüldüler.

Müge Anlı'ya başvuran yakınları katil yada katillerin yakalanması için haftalardır programda yer alıyor.

Şen kardeşlerin öldürüldüğü gün evde olan bakıcı Emel Cengiz'in ilişkisi olduğundan şüphelenilen Labit Karakuş isimli bir isim ortaya çıktı.

Boşanma aşamasında odluğu Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş programda konuştu.

Eşi Yıldız Karakuş, eşi Labit'in bakıcı Emel Cengiz'le çok samimi olduklarını ve bir ilişkileri olabileceğini söylerken, Emel ile birlikte münasebet içerisinde olduğunu iddia etti.

Yayında Labit isimli şahsın Emel ile oldukça yakın şekilde görüldüğü iddiası da dile getirildi. Ek olarak olay sonrası Labit'in arabasını temizlettiği ortaya çıktı.

Ayrıca eşi olay sonrası Labit'in psikolojisinin bozulduğunu söyledi.

Labit Karakuş'un eşi Yıldız Karakuş şunları söyledi: "Oturuduğu yerde uyuyordu. Uyandığında da gözleri kan çanağı gibiydi. Etrafa korku dolu gözlerle bakıyordu. Cinayetten bir hafta sonra eşimde gariplikler başladı. Ama Hüseyin amcayı baba gibi görüyordu."

Bu ifadelerin ardından stüdyodakiler büyük şaşkınlık yaşadı. Esrarengiz olay araştırılıyor...