Murat Boz'dan aşı sorusuna net yanıt

Şarkıcı Murat Boz, Yeniköy'de bir oto galeriden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Boz, karantina günlerinde vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğinden bahsetti.

Murat Boz'dan aşı sorusuna net yanıt

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre oyunculuğa ara verdiğini ve bu süre zarfında sadece müzikle uğraştığını da belirten şarkıcı Murat Boz, “Pandemi şartlarından dolayı oyunculuğa girmek istemedim pek. Ama tam anlamıyla kendimi oyunculuğa kapatmış değilim” şeklinde konuştu.

40 yaşındaki popçu, “Kendimi müziğe verdim. Bir düet bir de güzel bir single olacak. Güzel eserlerle geliyorum” dedi.

KENDİNİ MUTFAĞA VERDİ 

Sokağa çıkma kısıtlamalarında mutfakta çok zaman geçirdiğini de söyleyen Murat Boz, “Biliyorsunuz lahmacunu iyi bir şekilde yapmıştım. Şimdi de katmer yapıyorum. Bir hamurunu açıyorum zar gibi” diyerek gülümsedi. 

Yılbaşı gecesi dijital ortamdan konser vermeyeceğini de belirten Boz, “Ben insanlarla canlı canlı şarkı söyleyip, konser vermeyi özledim. Seyirciyle göz göze konser vermek daha değerli” dedi.

Corona virüs aşısı hakkında da konuşan Murat Boz, “Hocalarımızın hepsine güvenim tam. Sıra bana geldiğinde aşımı olacağım" ifadelerini kullandı.