Mustafa Sandal: "Benim cesaretli meleğim"

Mustafa Sandal, Melis Sütşurup ile yollarını ayırdıktan sonra verdiği röportajda 'Melis ile keyifli vakit geçirdik' demişti. Sevgilisinin bu açıklamasına çok kızan Melis Sütşurup ise "Midemi bulandıran çok şey vardı" diyerek akıllarda soru işareti uyandırmıştı.

Mustafa Sandal: "Benim cesaretli meleğim"

Ağustos 2019’da ilişkileri yara alan Sütşurup ve Sandal'ın dargınlıkları 2020 yazına kadar sürmüştü. Dün Melis Sütşurup’un doğum günüydü. Mustafa Sandal sevgilisinin 32’nci yaşını şu sözlerle kutladı:

"Bir gün dünyana bir kadın girer, kalbini ve ruhunu seninle paylaşmak için ortaya koyar. Anlarsın ki o kadının sevgisi ve cesareti seni durmadan yükselten bir meleğin kanat çırpmasıdır."

MELİS SÜTŞURUP AYRILIK DÖNEMİNDE AĞZINA GELENİ SÖYLEMİŞTİ

"Mustafa ile ilişkimizin bitme nedeni onun telefonunda gördüğüm bir mesaj değil. Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı. Ama bunlar aldatma ihanet gibi konular değil. Daha çirkin şeyler, detayına girmem bana yakışmaz. Ama Mustafa’nın bugünkü röportajında 'Melis ile vakit geçirdik' cümlesini çok saygısızca buldum. Yazık! Bu vakti ne için harcadığını gerçekten merak ediyorum"