Mutlu evlilikleri örnek gösteriliyordu! Sanatçı çiftten kahreden haber geldi

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremle başta Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep ve Diyarbakır olmak üzere 10 kent yıkıma uğradı.

Mutlu evlilikleri örnek gösteriliyordu! Sanatçı çiftten kahreden haber geldi

Oyuncu Çağdaş Çankaya ile müzisyen eşi Zilan Tigris, Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinin Ofis Semti’nde yıkılan 9 katlı Sözel Apartmanı’nın enkazında hayatını kaybetti.

Ermeni asıllı Zilan Tigris farklı dillerde seslendirdiği şarkılarla adından söz ettiriyordu.

Çankaya ve Tigris’in bulunduğu apartmandan ses geldiği için umutlar son ana kadar tükenmemişti.

Ancak bugün acı haber geldi. TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre soğuk hava nedeniyle daha fazla dayanamayan çiftin cansız bedenlerine ulaşıldı.

9 AY ÖNCE BİRLİKTE CANLI YAYINA KONUK OLMUŞLARDI

Oyuncu Çağdaş Çankaya ve Diyarbakırlı olan müzisyen eşi Zilan Tigris, 9 ay önce konuk oldukları Bircan Kerem'in yayınında Diyarbakır'a olan sevgilerini dile getirmişlerdi.

Mutlu evlilikleri örnek gösteriliyordu! Sanatçı çiftten kahreden haber geldi


Çankaya, Bircan Kerem'in "Hanımköylü oldun. Hanımşehirli oldun... Ne güzel. Diyarbakır yaşanacak şehir değil mi?" sözleri üzerine aslen Malatyalı olduğunu ifade ederek "Daha önce Diyarbakır'a çok geldim. Tiyatro turnesi olarak da geldim. Diyarbakır'ın benim için çok özel bir yeri var" demişti.

Sacitaslan.com olarak Çağdaş Çankaya ve Zilan Tigris'e Allah'tan rahmet; kederli aileleri ve tüm sevenlerine de başsağlığı dileriz...