Müzisyen Ufuk Yıldırım'a icra şoku!

Ufuk Yıldırım, yıllar öne enstrüman satan arkadaşından çeşitli enstrümanlar alıp karşılığında 10 bin dolarlık senet imzaladı. Ufuk Yıldırım, borcunu ödemesine rağmen 23 yıl sonra o senet yüzünden icraya verilince savcılığa başvurdu.

Müzisyen Ufuk Yıldırım'a icra şoku!

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre ünlü müzisyen Ufuk Yıldırım, 1998 yılında Taksim'deki enstrüman satan arkadaşı Halil Akalın'dan birden fazla enstrüman aldı.

Bu alışveriş karşılığında Akalın'a bir bono verdi. Borcunu ödeyen Yıldırım iddiaya göre yıllar sonra Akalın'dan bir telefon aldı. Dükkanı kapatan Akalın, zor günler geçirdiğini, bu nedenle yıllardır kendisinde kalan ünlülere ait senetleri iade edeceğini söyledi.

İade etme karşılığında zor durumda olduğu için bin lira isteyen Akalın, ABD'de yaşayan Yıldırım'dan para alamadı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Yine iddiaya göre Halil Akalın, ünlü sanatçı Ufuk Yıldırım'ın senedini icra takibine koydu. Hakkındaki icra takibinden haberdar olan Yıldırım, savcılığa başvurarak Halil Akalın'ın suç işlediğini iddia etti.

Senet üzerinde son ödeme tarihi 2003 olan tarih üzerinde oynama yapıldığını, senedin yapılan incelemede zaman aşımına uğrayan ve yeni kanuna uygun olmayan bir senet olduğunu ifade eden ünlü sanatçı, Akalın'ın cezalandırılmasını istedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.