Naz Elmas'tan 'Evlilikte kriz' iddialarına yanıt

2019'da iş insanı Erol Özmandıracı ile hayatını birleştiren Naz Elmas, evliliklerinde kriz yaşadıkları yönündeki söylentilere yanıt verdi.

Naz Elmas'tan 'Evlilikte kriz' iddialarına yanıt

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre bu yıl 16.'sı gerçekleşen Contemporary İstanbul, Tersane İstanbul'da kapılarını açtı. Sergiye iş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim katıldı. Etkinlikte objektiflere yansıyan oyuncu Naz Elmas, muhabirlerle sohbet etti.

Naz Elmas'tan 'Evlilikte kriz' iddialarına yanıt

Elmas, "16. Contemporary çok başarılı. Özellikle burada olması heyecan verici. Bizim de bir standımız var burada." diye konuştu.

Yeni projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Naz Elmas, "Benim YouTube kanalımda bir sanat programım var. Hem onlarla ilgili bir program yapacağım, hem de gezme şansı bulacağım. Her şey çok şahane olmuş. Projeler var ama aralarından birini seçebiliyorsunuz, uyarlama... Bu kadarını söyleyebilirim." dedi.

"EVLİLİKTE KRİZ" İDDİASINA YANIT

Oyuncu, iş insanı eşi Erol Özmandıracı ile evliliklerinde kriz olduğu iddialarına da yanıt verdi. Elmas, "Bu haberler hep çıkar. 'Çocuk ne zaman oluyor?' haberleri de çıkar. Bunlar klasik şeyler, öyle bir şey yok." açıklamasını yaptı.