Nazlı Kayı nikahtan bir ay sonra soyadını değiştirdi

Geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan cemiyetin hayatının ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, 9 Ekim tarihinde nikah masasına oturmuştu. Nikah sonrası balayına çıkan taze evli çiftten sosyetik güzel, sosyal medya profilindeki soyadını güncelledi.

Nazlı Kayı nikahtan bir ay sonra soyadını değiştirdi

Aralık 2020'de evlilik yolunda ilk adımı atan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çift, 3 Eylül tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleşecek düğünlerini Nazlı Kayı’nın üvey babası Kaan Dimili'nin ani vefatı nedeniyle ertelemişti.

Cemiyet dünyasının gözde çifti, acı haberden tam kırk gün sonra sessiz sedasız bir şekilde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında nikah masasına oturmuştu.

Törene yakın çevrelerini davet eden Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı, nikah töreninin ardından sosyal medya hesaplarından mutluluklarını paylaşmıştı.

Nikah sonrasında balayına çıkan çiftten Hacı Sabancı, nikah töreninde çekilen fotoğrafa "Karımla tanışın" notunu eklerken Kayı da "Kocamla" ifadesini kullanmıştı.

NAZLI'DAN SOYADI HAMLESİ 

Balayını Meksika'da geçiren ünlü çiftten Nazlı Kayı, nikahtan bir ay sonra 254 bin takipçisi bulunan Instagram hesabını "Zeynep Nazlı Sabancı" olarak değiştirmesi dikkat çekti.

Nazlı Kayı nikahtan bir ay sonra soyadını değiştirdi