Nergis Kumbasar Ece Ronay'ın adını duyunca çılgına döndü!

Bebek'te görüntülenen Nergis Kumbasar'a Mehmet Ali Erbil'in klibinde oynadığı kızları Yasmin Erbil'den iki yaş küçük olan Ece Ronay’ı taciz ettiği iddiaları sorulunca sinirlendi.

Nergis Kumbasar Ece Ronay'ın adını duyunca çılgına döndü!

Posta Gazetesi'nden Ali Keser'in haberine göre Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar önceki gün Bebek Lucca’daydı.

Habercileri karşısında gören Kumbasar “Arkadaşlar ne olur çekmeyin makyajım yok” dedikten sonra hızlı bir şekilde maskesini taktı.

Nergis Kumbasar Ece Ronay'ın adını duyunca çılgına döndü!

'BANA MEHMET ALİ ERBİL'LE İLGİLİ SORU SORMAYIN'

Mehmet Ali Erbil’in klibinde oynadığı Ece Ronay’ı taciz ettiği iddiaları için ise “Bana Mehmet Ali Erbil’le ilgili soru sormayın. Bu olayın muhatabı ben değilim. İşimle ilgili soru sorun” diyerek sinirlendi.

YASMİN'DEN SOSYAL MEDYADA AÇIKLAMA

Babasıyla ilgili eleştirilerin ardından açıklama yapan Yasmin Erbil ise, "Arkadaşlar sürekli bir açıklama bekliyorsunuz benden. Herkes kendi ayrı bireydir ama aile her şeydir. Sanmayın ki yanlışları, doğruları görmüyorum. Hepsini görüyorum ama ben 2018'den beri babamı kaybetme korkusuyla cebelleşiyorum. 24 yaşında bir kızı olduğunun babam da farkında, merak etmeyin ve benim hep arkamda oldu, olmaya çalışıyor. Buna emin olabilirsiniz. Bir insanın ailesinden birini kaybetme korkusu yaşaması kadar korkunç bir travma olamaz. O yüzden lütfen biraz empati kurun..." diye konuştu.