Netflix’in sevilen dizisi, yalnızca tek bölümüyle dünya rekoru kırdı

Netflix'in sevilen dizilerinden biri olan The Midnight Club, tek bir bölümüyle Guiness Dünya Rekorları listesine girdi.

Netflix’in sevilen dizisi, yalnızca tek bölümüyle dünya rekoru kırdı

ShiftDelete'den Emir Yasin Bolat'ın haberine göre Netflix, yediden yetmişe birçok kullanıcıya sahip. Bu da platformu popüler hale getiriyor. Her türden yapımı barındıran şirket, geçtiğimiz gün yayınlanan The Midnight Club dizisini Guiness dünya rekorlarına sokmayı başardı.

Netflix’in sevilen dizisi, Guiness dünya rekorları listesine girdi

7 Ekim‘de Netflix’te yayınlanan Midnight Club, tek bir bölümünde 21 kere korkudan zıplatan sahneye yer vererek Guiness Dünya Rekorlarına adını yazdırdı. Mike Flanagan’in yapımını üstlendiği dizi, 6 Ekim’deki New York Comic Con etkinliğine katılan Guiness temsilcisi Andrew Glass tarafından izlendi.

Öyle ki dizi kadrosunda sinema dünyasında pek bilinen oyuncular olmazken, ödül alması büyük takdir topladı. Bununla beraber, yapımcı Flanagan’ın korkudan sıçratıcı sahnelerden nefret etmesi de mizah konusu oldu.

The Midnight Club konusu ve oyuncu kadrosu
Midnight Club, ölümcül hastalıkları olan gençleri ve kaldıkları bakımevinde anlatılan hastaların hikayesini konu ediniyor. Her gece yarısı toplanan gençler, korkunç maceralara atılıyor. Dizi kadrosundaki oyuncular şu şekilde;

Iman Benson
Igby Rigney
Ruth Codd
Heather Langenkamp
Annarah Cymone
Chris Cumpter
Adia Aya Furukawa
Sauriyan Sapkota
Matt Biedel
Samantha Sloyan
Zach Gilford
Son olarak sevilen dizi, seyircilerden 7/10 puanı kaptı.

Konular teknoloji Netflix