Netflix'ten konuşulacak yeni hizmet

Netflix, tiyatro ve stand-up gibi gösteriler için özel olarak geliştirdiği canlı akış teknolojisini Chris Rock ile test edeceğini açıkladı.

Netflix'ten konuşulacak yeni hizmet

ShiftDelete'ten Yiğit Ali Demir'in haberine göre teknoloji, sinema ve tiyatro gibi alanlarda da aktif olarak hayatımıza girmeye başladı. Netflix, ünlü komedyen Chris Rock tarafından gerçekleştirilecek gösteriyi canlı akış ile kullanıcılara sunacağını açıkladı.

Netflix, komedi gösterisini canlı akış ile kullanıcılara sunacak

Oscar gecesinde Will Smith ile yaşanan tokat olayının ardından Rock’ın bir Netflix özel filmi ile seyircilerin karşısına çıkacağı duyuruldu. Rock, son birkaç aydır Ego Death turuna çıktı ve Londra’daki bir gösteri sırasında Netflix’te Oscar deneyimi hakkında daha fazla konuşacağına söz verdi.

Netflix'ten konuşulacak yeni hizmet


Konu hakkında açıklama yapan Rock, “İnsanlar bu durum hakkında konuşmamı bekliyor. Şu anda değil, ancak eninde sonunda Netflix’te bu konuyu anlatacağım.” ifadelerine yer verdi.

Geçtiğimiz aylarda Netflix’in canlı akış özelliğini test eden Rock, tüm dünyada aynı anda izlenebilecek bir gösteriye imza atacak.

Yapılacak gösteri, Rock’ın 2018’de Tamborine’den sonra ikinci Netflix özel içeriği olacak. Ayrıca Rock, bu yılın başlarında Dave Chappelle ile birlikte Netflix is ​​a Joke festivalinde de yer aldı.

Netflix Stand-up ve Komedi Formatlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Robbie Praw, “Chris Rock, neslimizin en ikonik ve önemli komedi seslerinden biri. Tüm dünyanın canlı bir Chris Rock gösteri deneyimi yaşayabileceğini söylemek istiyorum. Bu yenilikçi yaklaşımın Netflix tarihinin bir parçası olacağı için çok heyecanlıyız. Bu unutulmaz bir an olacak ve Chris bu meşaleyi taşıdığı için çok onur duyuyoruz.” dedi.