Nil Ünal: "Mikrofonuma iğne sapladılar"

Yılların güzelliğinden bir şey kaybettirmediği ünlü şarkıcı ve oyuncu Nil Ünal, konuk olduğu "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programında olay itiraflarda bulundu.

Nil Ünal: "Mikrofonuma iğne sapladılar"

Gazinolarda program yaptığı yıllarından söz eden Nil Ünal "Maksim'de çalıştım. Ankara'da ve İzmir'de en iyi gazinolarda çalıştım. O yıllardan kırgın veya küs olduğum biri yok. Hiçbiri gerçek dost değil. Hiçbirini görmüyorum. Yolumu kesmeye çalışanlar hala piyasada onlara hiç bir şey olmaz.

Kendime güvenim sonsuz. Allah vergisi bir fiziğim var. Artı sesim var ve sahnem çok iyidir. İzleyenler tekrar tekrar gelip izlerler.

O gazinolarda neler dönmedi. Bana gelen çiçeklere kadar karıştılar. Bir gün beni birisi aradı 'Biliyor musun senin solistin beni aradı. Bir daha Nil'e çiçek gönderirsen seninle konuşmam diye rest çekti' dedi. İnsanlar böyle... Dudağıma saplansın diye mikrofonuma iğne batırılmış. Hep yolumu kesmeye çalıştılar. Repertuvarımdan şarkıları ben söylemeyeyim diye hep aldılar." şeklinde konuşarak çarpıcı itiraflarda bulundu.