Oğuzhan Koç'a Yağmur Tanrısevsin soruldu!

Birlikteliklerini artık gizlemeyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, önceki gün gittikleri mekandan ayrı ayrı çıktılar. Özdemir arabasına binip giderken, Koç'a eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin soruldu.

Oğuzhan Koç'a Yağmur Tanrısevsin soruldu!

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, önceki gün aşkların ilk başladığı Emirgan’daki bir mekandaydı. Baş başa romantik yemek yiyen çiftin keyfi yerindeydi.

2021 yılının sürpriz aşıkları, basın mensuplarının kendilerini beklediğini öğrenince yan yana görüntü vermemek için mekandan ayrı ayrı çıktı.

Sevgilisinden yaklaşık beş dakika sonra Oğuzhan Koç, muhabirlere, “Uzun bir röportaja bağlanmam” diyerek hızlı adımlarla arabasına geçti. Demet Özdemir ile ayrı ayrı çıkmaları hakkında da konuşan Koç, “Aynı yerlere gitmiyorduk o yüzden ayrı ayrı çıktık” dedi.

Eski sevgilisi oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in Oğuzhan Koç’un arkadaşlarını sosyal medya hesabından çıkarması ile ilgili soru soran muhabire Oğuzhan Koç, “Çok ayıp artık bu yapma, yapma” diyerek morali bozulan şarkıcı gaza basarak uzaklaştı.