Oğuzhan Koç'un nazar değecek diye ödü kopuyor

14 Şubat Sevgililer Günü'nde oyuncu Demet Özdemir'e evlilik teklifi eden ve "Evet!" yanıtını alan Oğuzhan Koç'a, "Sevgilimden gözlerimi alamıyorum" açıklaması hatırlatıldı.

Oğuzhan Koç'un nazar değecek diye ödü kopuyor

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre Demet Özdemir ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Oğuzhan Koç, online bir yemek sipariş platformu ile anlaşmaya imza attı.

Markanın son jingle'nı seslendiren ünlü şarkıcı, yeni reklam kampanyasını lansmanla kutladı.

Gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koç, "Firma ile şahane bir işbirliği içerisindeyiz. Reklamımızın başarısını kutlamak hem de birlikte olduğumuzu haykırmak için bu etkinliği yaptık." dedi.

Muhabirlerin, "Reklam çekimlerinde de bolca yemek yemişsiniz." sözleri üzerine Oğuzhan Koç, "Hamburger, pizza, baklava, kebap hepsinden bolca yedim. İlk tatlı ile başlamasaydık iyiydi ama hala reklamda yediğim yemeklerin kilosunu veriyorum." ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koç'un nazar değecek diye ödü kopuyor

"NAZARA GELMEK İSTEMİYORUZ"

Oğuzhan Koç, İbrahim Selim’in programında sevgilisine olan aşkını haykırması üzerine ise, "Bana buradan bir daha ilan-ı aşk mı yaptıracaksınız? Her şey çok güzel. Nazara da gelmek istemiyoruz. İnşallah tamamına da erdireceğiz." ifadelerini kullandı.