Oyuncu Ceyda Düvenci İKÜ’ye konuk oluyor

Özel eğitim ve psikolojik danışma alanında 2023 yılında hizmete açılan Kültür Özel Eğitim ve Psikolojik Danışma Merkezi, toplum temelli çalışmalar kapsamında oyuncu yazar Ceyda Düvenci'yi ağırlayacak.

Oyuncu Ceyda Düvenci İKÜ’ye konuk oluyor

Düvenci buluşma kapsamında, 'özel eğitim ve psikolojik danışmada toplumsal önyargılarla mücadele' başlığında gözlemlerini katılımcılarla paylaşacak.

Üniversitenin Ataköy Yerleşkesi Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezinde 8 Şubat Perşembe saat 11.00'de gerçekleşecek etkinlikte merkez müdürü Prof. Dr. Alim Kaya, ruh sağlığı hizmetleri hakkında da bilgi verecek.

Gelişimsel yetersizliği ya da risk altındaki çocuklara, yetişkinlere ve işletmelere özel rehberlik, psikolojik danışma hizmetleriyle ön plana çıkan, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Özel Eğitim Bölümü'nden 10 akademisyenin görev aldığı merkez, yıl boyunca açık eğitimlerle en uygun koşullarda toplumun her kesimine hizmet sunmayı hedefliyor.


Oyuncu Ceyda Düvenci İKÜ’ye konuk oluyor


İKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver, merkezin toplumsal sorumluluk temasıyla gerçekleştirdiği ilk etkinliğe yönelik şunları söyledi:

"Ataköy'de hizmete açtığımız Kültür PDM, aktif olarak geçtiğimiz yıl danışanlarıyla buluşmaya başladı. Merkez gerek deneyimi gerekse akademik kadrosuyla Kültür Koleji ve İstanbul Kültür Üniversitesi'nin tüm birikimlerinin bir yansıması. Ataköy'de hizmete açtığımız Kültür Özel Eğitim Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezimizi bireysel danışmanlık hizmetinin yanı sıra toplumsal farkındalığı da önemsiyor. Bu kapsamda, uzman isimler, fikir ve kanaat önderleriyle geliştireceğimiz toplantılarımız yıl boyu devam edecek."

DHA