Oyuncu Will Smith’ten şaşırtan karar

Pazar günü düzenlenen Oscar Ödül Töreni'nde eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili bir espri yapan Chris Rock'a sahnede saldıran ve tokat attıktan sonra hakaret eden oyuncu Will Smith dikkat çekici bir karar aldı.

Oyuncu Will Smith’ten şaşırtan karar

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Oscar Ödül Töreni tarihinde sahnedeki sunucuya saldırarak bir ilke imza atan Will Smith, Akademi’den istifa ettiğini duyurdu.

Eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili espri yapan Chris Rock’ı canlı yayında tokatlayan Smith’in açıklamaları magazin ve sanat dünyasına bomba gibi düştü.

 

Tokat attıktan sonra etkinliğin düzenlendiği salondan çıkmayı da reddeden ve 40 dakika sonra ödülü kazanan Smith yaptığı açıklamada, “Yaptıklarımı tamamen kabul ediyorum ve sonuçlarına katlanacağım. Tokat atmam şok ediciydi, acı vericiydi ve mazur görülemezdi. Zarar verdiklerim arasında Chris, ailesi, birçok yakın arkadaşım, sevdiklerim, etkinliğe katılanlar ve dünyanın her yerinden bu töreni izleyenler var” dedi.

Akademi’den istifa etme kararı aldığını söyleyen Smith, tekrar başarı elde edenlere odaklanılmasını istediğini de belirtti.