'Ozan Çolakoğlu evi terk etti' iddiası!

2016'da Barcelona'da nikah masasına oturan ünlü popçu Gülşen ile aranjör Ozan Çolakoğlu'nun boşanacağı iddia edildi. Dedikodulardan sonra ünlü çift cephesinden ilk açıklama geldi.

'Ozan Çolakoğlu evi terk etti' iddiası!

Habertürk'ten Aytekin Teker'in haberine göre son dönemde tercih ettiği iddialı sahne kıyafetleri ile adından söz ettiren Gülşen ile Ozan Çolakoğlu'nun evliliklerinde kriz yaşadığı ileri sürüldü.

Söylentilere göre; Ünlü çift, boşanma kararı aldı. Ozan Çolakoğlu, evden ayrılıp bir arkadaşının yanında yaşamaya başladı.

Azur Benan adında bir erkek çocukları olan çiftin yakın çevresinden ilk açıklama geldi.

Gülşen'in menajeri Haluk Şentürk yaptığı açıklamada, "Kesinlikle yalan haber. Hatta çok mutlular. Gülşen Hanım böyle konularda konuşmayı sevmez biliyorsunuz. Ozan Bey'in de evden ayrılması söz konusu değildir." ifadelerini kullanarak iddiaları yalanladı.

Öte yandan Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre çift, iddialar sonrasında Levent'teki müzik stüdyolarına girerken görüntülendi.

'Ozan Çolakoğlu evi terk etti' iddiası!

Ünlü aranjör, "Ben hiçbir zaman Gülşen Hanım'ın sahne kıyafetlerine yorum yapmam. O kendine neyi yakıştırıyorsa onu giyebilir. İşini yapıyor işine karışamam" dedi.

Gülşen de eşinin sözlerini tasdik ederek "Doğrudur" şeklinde açıklama yaptı.

İkili, boşanma iddiaları için ise "Bizim haberimiz yok. Sizden duyduk" diyerek iddiaların asılsız olduğunu söyledi.