Özcan Deniz'den olay yaratan paylaşımlar

Ünlü sanatçı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan'ın velayet savaşı devam ederken ünlü sanatçıdan yine göndermeli bir mesaj geldi.

Özcan Deniz'den olay yaratan paylaşımlar

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in doğum günü için Aktan ile anlaştıklarını ancak 10 gündür haber alamadığını belirterek, eski eşi hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kuzey'in üçüncü yaş gününde yanına gönderilmediğini de belirten Deniz, Instagram hesabından yayınladığı mesajla gündeme geldi.

Özcan Deniz'den olay yaratan paylaşımlar

"GÖNDERİLMEDİN, ALLAH BÜYÜK!"

Kuzey ile birlikte çekilen eski bir fotoğrafını paylaşan Özcan Deniz, "Bugün doğum gününü kutlayacaktık oğlum. Öyle anlaştık ama gönderilmedin. Sol yanım hep senin. Çıkarsız, hesapsız, saf, benzersiz bir sevgi var kalbimde sana karşı. Orası hep senin. Gelirsin diye bir haftadır hazırlandık, süsledik her yanı. En sevdiğin pastayı yaptık. Sana bir de sürprizim olacaktı oğlum. Sana söz verdiğim odanı yaptım. Gelemedin ama biz yine de kutladık doğum gününü. Seni çok seviyorum oğlum. İyi ki varsın, iyi ki doğdun. Allah büyük..." ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz'den olay yaratan paylaşımlar - Resim : 2

"MUTLU YAŞLAR CANIM OĞLUM"

Kuzey'in doğum gününü evde tek başına kutlayan ünlü sanatçı, bu gönderisine ise, "Mutlu yaşlar canım oğlum. İyi ki doğdun" notunu düştü.

Aktan ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.