Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya ağır gönderme!

Özge Ulusoy, şimdiki sevgilisi Faruk Çolakoğlu’nun neden sosyal medya kullanmadığı sorusuna verdiği şu yanıtla eski aşkı Hacı Sabancı’ya taşını attı...

Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya ağır gönderme!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre uzun süredir Türkiye'nin en önemli demir çelik, enerji ve bankacılık sektörlerinde adları bulunan Çolakoğlu Holding'in veliahtlarından birisi olan Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy'dan olay gönderme!

Çolakoğlu ile aşkını gözlerden uzak yaşayan ünlü modele, "Sevdiğiniz bey neden çok az görünüyor?" sorusu yöneltildi.

Özge Ulusoy'dan Hacı Sabancı'ya ağır gönderme!

'HAYATINI DÜZGÜN YAŞIYOR'

Özge Ulusoy'un yanıtı şöyleydi: "Göz önünde olması gereken, işi bu olan benim. İkimiz de özel hayatımız özel kalsın diye düşünüyoruz ve göze sokmuyoruz. Bu ışıltılı hayatı ben seçtim, o değil. Bu camiadan olmayan biri için alışması da kolay değil, tercih etmiyor bazen. Sosyal medya sevmeyen, hayatını düzgün yaşayan, yanındaki kişiden prim kasmaya ihtiyacı olmayan bir erkek... Bana bunu soracağınıza sürekli göz önünde olmaya çalışan erkeklere 'Neden böylesin?' diye sormanız daha mantıklı bence."

Özge Ulusoy, bu cevabıyla kendisiyle birlikte olduğu dönem ve sonrasında Instagram'ı çok aktif kullanan eski sevgilisi Hacı Sabancı'ya taşını attı.