Özge Yağız'dan sürpriz haber!

Sempatik oyuncu Özge Yağız'ın seslendirme yaptığı "Yunus Çocuk" filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek.

Özge Yağız'dan sürpriz haber!

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre “Yunus Çocuk” filmi 2 Aralık’ta vizyona girecek.

Balıklarla birlikte büyüyen bir çocuğun hikayesini anlatan filmde Özge Yağız “Mia” karakterini seslendirdi. Yağız, “Teklif geldiğinde neyi seslendireceğimi bilmiyordum. O an hemen tamam dedim. Çünkü farklı şeyleri denemeyi seviyorum. Sonra işin çizgi film olduğunu ve bir sinema filmi olduğunu öğrendim. Daha doğrusu bir animasyon filmi olduğunu öğrenince daha da heyecanlandım. Ben zaten animasyonu çok seviyorum. Ama eminim bunu 4-5 kez izlerim. O yüzden çok keyif aldım. Üstelik bir kızı seslendireceğimi duyunca daha çok sevindim. Burada da doğaüstü bir şeyi seslendiriyorsun” dedi.

Özge Yağız'dan sürpriz haber!


Özge Yağız seslendirdiği Mia’nın kendisine çok benzediğini anlattı ve şunları söyledi:

“Kötülüğe karşı duruşu, cevapları, tepkisi, erkeklere karşı olan tepkisi bayağı bana benziyor. Kendimi seslendiriyormuş gibi hissettim. O rahatlığı hissettim, o da bana güven verdi. Karakteri de çok sevdim. Ruhu olan bir kız… O yüzden etkisinin iyi olacağını düşünüyorum.”

Yağız Mia’nın en sevdiği repliğini de anlattı ve “Gözyaşlarının için ilaç olduğunu söylüyor. Hemen burada duygusallığım devreye girdi. Kendimi gördüm. Aslında şöyle çocukken ağlayınca her şeyini yapılacağını zannediyoruz ama yaş ilerledikçe gözyaşı dökmenin daha hard seviyelere çıktığı ortaya oluyor. Ağlamak bence de ilaç gibi… Bir süre sonra yaşınızı ilerledikçe rahatlatmaya başlıyor sizi… Bu cümle Benim aklımda çok yer etti Ben de gözyaşlarının çoğu zaman hepimize ilaç olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.