Pedro de Noronha evden içeriye adım atamadı!

Manken Tülin Şahin, Portekizli iş insanı Pedro de Noronha ile birlikteliğinden doğan kızı Siena Leyla'yı 2019'da kucağına almıştı.

Pedro de Noronha evden içeriye adım atamadı!

Takvim Gazetesi'nin haberine göre doğumdan bir süre sonra da Noronha ile ilişkisini bitirip ağır suçlamalarda bulunmuştu.

Savcılığa suç duyurusunda bulunan Şahin, uzaklaştırma kararı aldırmıştı. İddiaların iftira olduğunu söyleyen iş adamı ise aleyhine verilen uzaklaştırma kararını kaldırmıştı.

Ancak Pedro, hala kızını göremedi. Tülin Şahin, geçtiğimiz gün 2 yaşına giren kızı Siena Leyla'ya parti düzenledi. Portekizli iş insanı da kızını görebilmek için Şahin'in yaşadığı apartmana geldi.

Ancak eve alınmayan Pedro, büyük üzüntüsünü sosyal medyadan paylaştı.

İşte Pedro de Noronha'nın isyan dolu sözleri:

"Baban doğum gününü kutlamak için buradaydı ve ne yazık ki annen Türk mahkemelerinin bugün seni görmeye hakkım olduğunu söylemesine rağmen, kendisinin Türk yargı sisteminin üstünde olduğuna karar verdi. Ne zaman birlikte olabileceğimizin nihai yargıcı.

Yargıç Tülin, kızımızı ne zaman görebileceğimi söyler misiniz?

İkinci doğum günü kutlaman, annenin Hadise ve Derya Açıkgöz gibi ünlü arkadaşları ile bir fotoğraf çekimi gibi görünüyordu.

Annenin markaları tanıtarak seni reklam için açıkça kullanması konusunda endişeliyim.

Bir çocuğun doğum günü kutlaması ailesiyle gerçekleştirilir. Çocuk, doğum gününü küçük arkadaşlarıyla oyunlar oynayarak geçirmelidir.

Annen ve arkadaşlarının kendilerinin reklamını yapmaları veya gönderi satmayı seçmeleri sorun değil.

Çocuklar kutsaldır ve kimsenin pazarlama aracı olmamalıdır."