Pınar Altuğ'dan konuşulacak 'Savaşçı' yorumu

Hafta sonu tatillerini karavanda geçiren Pınar Altuğ, önceki bir alışveriş merkezinde kızı Su ile görüntülendi.

Pınar Altuğ'dan konuşulacak 'Savaşçı' yorumu

Pınar Altuğ kendi ailesi ve Aslıhan Doğan'ın ailesi ile birlikte hafta sonunu karavanda geçirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Altuğ, kızı Su ile geçtiğimiz gün alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Altuğ, 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki rol arkadaşı Tamer Karadağlı'nın 'Savaşçı' dizisiyle ilgili şunları söyledi:

"Çekimleri devam ediyor. Ben de heyecanla paylaşımlarını takip ediyorum. 'Donuyoruz Pınar, burası çok soğuk' diyor. Çok heyecanlı ve öncesinde de iyi hazırlandığını biliyorum. Spor yaptı, kilo verdi. Heyecanla ekranda izlemeyi bekliyoruz."

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, "Çocuklar Duymasın" dizisinin tekrardan ekranlara gelip, gelmeyeceğinin sorulması üzerine Pınar Altuğ, şunları söyledi:

"Bir gün tekrar olur mu diye hiçbir fikrim yok. Olabilir de, olmayabilir de... Bugüne kadar ki seferlerinde de tekrardan başlayabileceğini hiç düşünmemiştik. Ya kanaldan teklif geldi, ya 'Biz yapalım' diye yükseldik. İleride ne olur, bilmiyorum."