Polat çiftinin avukatı Fox Haber'e konuştu: "Paylaşımları şov amaçlıydı"

Engin ile Dilan Polat çiftinin avukatı Hüseyin Kaya, günlerdir pek çok kanala konuk oluyor. Kaya son olarak Fox Haber'e konuştu...

Polat çiftinin avukatı Fox Haber'e konuştu: "Paylaşımları şov amaçlıydı"

Fox Haber'e konuşan avukatı Hüseyin Kaya; Dilan Polat'ın yalan bir dünya ve şöhret algısı yarattığını ileri sürdü.

Avukat Kaya, "750 bin TL. Çok önemli bir günlük harcama olarak görünüyor. 750 bin çarpı 30 desen insan günde 750 bin TL harcayamaz. Hem banka hareketlerini hem kredi kartı hareketlerini topluma sunalım, bir muhakeme yapsınlar bakalım... Üç dört ayda bir 90 120 arasında kredi kartı harcamaları olduğu ortaya çıkacak. Bu alan öyle bir alan işte. Yalancı bir yalan. Şöhretin, toplum önünde olmanın, fenomen olmanın...


 


Her şey gerçek mi zannediyorsunuz? Belki de 5000 liralık giyiyordur. 50 bin diyordur. Caka satarken taklidini kullanan çok. Bu da öyle bir şey."
ifadelerini kullanarak Dilan Polat'ın şov yaptığını, harcamalarında bu rakamların olmadığını iddia etti.

Dilan Polat'ın avukatı, mali işlerle ilgisinin olmadığı ve küçük çocuğunun annesine ihtiyacı olduğu gerekçesiyle ev hapsi talep etti. Vergi kaçırma haricindeki suçlamaları reddetti.

"Hesaplarında milyon TL olmasına rağmen hiçbir vade ve faize bağlanmamış. Aylarca durmuş. Düşünün bahisten beslenmek isteyen biri beş liranın hesabını yapar." diyen Hüseyin Kaya, "Kayyumlar mevcut paraları faize yatırdılar, ilk defa faiz işletiliyor. MASAK'ın tespitine göre bir milyar lira servetleri var" ifadelerini kullandı.