Prof. Dr. Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'nu kızdıracak gönderme

Ekranların meşhur psikiyatristi Arif Verimli danışanlarının öykülerini önce kitap olarak yazan, ardından da dizisini çeken meslektaşı Gülseren Budayıcıoğlu'nu eleştirdi.

Prof. Dr. Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'nu kızdıracak gönderme

Arif Verimli sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.


Prof. Dr. Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'nu kızdıracak gönderme


Uzun yıllar televizyon programlarından para kazanan ve halkın çok sevdiği doktorlar arasında yer alan Verimli, bir takipçisine verdiği cevapla yazdığı kitaplar satış ve çektiği diziler de izlenme rekoru kıran meslektaşı Gülseren Budayıcıoğlu‘nu hedef aldı.



Prof. Dr. Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'nu kızdıracak gönderme - Resim : 2


Birsen Altuntaş'ın haberine göre Arif Verimli bir takipçinin yönelttiği “Sayın hocam, bipolar konulu bir kitabınız var mıdır?” sorusuna  “Hastalarım üzerinden kitap ve senaryo yazmıyorum, sevgiler…” karşılığını verdi.

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALMIŞTI

Verimli iki yıl önce de meslektaşı Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarından uyarlanan "Kırmızı Oda" dizisi hakkında eleştirel bir yorumda bulunarak "Kırmızı Oda psikiyatri pratiğinin farkındalığı için güzel proje, Binnur Kaya muhteşem oyuncu, Gülseren Budayıcıoğlu'nu pek severim ama hastam bir şey anlatırken şu mimikleri yaparsam o görüşme / muayene omnipotensini ve yararını yitirebilir." demişti.

Prof. Dr. Arif Verimli'den Gülseren Budayıcıoğlu'nu kızdıracak gönderme - Resim : 3

Gülseren Budayıcıoğlu‘nun “Camdaki Kız” başta olmak üzere gerçek bir yaşam hikayesinden yola çıkarak yazdığını belirtiği birçok kitabı dizi filme çekilmişti.

Bu durum zaman zaman tartışmalara konu olmaya devam ediyor.