Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'na eşinden 'telekulak' davası!

Doktor Hüsniye Kadıoğlu, boşanma aşamasındaki eşi Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'ndan şikâyetçi oldu: “Kocam, casus programla kaydettiği telefon görüşmelerimi boşanma davasında delil olarak kullandı.”

Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'na eşinden 'telekulak' davası!

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre İstanbul'da kadın doğum uzmanı Hüsniye Kadıoğlu, kendisini aldatmakla suçladığı eşi Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu'na boşanma davası açıp 10 milyon liralık tazminat, 50 bin lira da nafaka istedi. Bir süre sonra yeniden mahkemenin yolunu tutan kadın doktor, arkadaşlarıyla yaptığı telefon konuşmalarının eşi tarafından kayıt edilerek boşanma davasına delil olarak sunulduğunu belirtti ve şikâyetçi oldu.

TELEFON ONUN DEĞİL

İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Anabilim Dalı eski öğretim üyesi olan koca da savunmasında 2010-2015 yılları arasında hekim ve işadamı olarak çok fazla telefon görüşmesi yaptığını, detayları kaçırmamak için telefonuna ses kayıt programı yüklediğini, görüşme sonlanınca ses kayıtlarının program tarafından mailine gönderildiğini söyledi.

5 yıl hapis istemi

Eşinin telefonu bozulunca kendi telefonunu ona verdiğini öne süren Teoman Cem Kadıoğlu, "Boşanma davası sonrası mail adresime girdim. Eşimin 40 dakikalık uzun görüşmelerini dinleyince sadakatsizliğini gösteren konuşmaları dosyaya eklettim" dedi. Savcılık, Prof. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu hakkında 'kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kaydetmek' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Ses kaydından haberdar

Sanık avukatı, kadın doktorun kullandığı telefondaki ses kayıt programından haberdar olduğunu belirterek profesörün beraatını istedi.

Dedektif gibi araştırdı

Seyşeller'deki yazlıkta kadın iç çamaşırı bulan Hüsniye Kadıoğlu, kocasını telefonla arayan Maya T. hakkında araştırma yapmıştı. Kadın doktor, Maya T.'nin Facebook'ta paylaştığı fotoğrafların Seyşeller'deki yazlık evlerinin önündeki plajda çekildiğini fark edince boşanma davası açmıştı.