Rachel Araz - Sami Kiresepi çiftinin evi yandı

Sosyal medya içerik üreticisi Rachel Araz’ın eşi ve çocuklarıyla birlikte yaşadığı Kemerburgaz’daki evinin salonunda bulunan pervane çalışırken bir anda tutuşarak yangın çıktı.

Rachel Araz - Sami Kiresepi çiftinin evi yandı

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberine göre hem sosyal medya fenomeni hem de cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Rachel Araz, bu yıl ailesiyle Kemerburgaz'da yeni bir eve taşınmıştı.

ŞATOYA BENZETİLEN EVİNDE YANGIN PANİĞİ

Saray kadar büyük olan bu ev korusu, bahçesi ve geniş iç alanıyla oldukça dikkat çekmişti ve evi şatoya benzetenler bile olmuştu.

Araz'ın iş insanı eşi Sami Kiresepi ve kızı Galia ile yaşadığı evde önceki gün talihsiz bir olay yaşandı. Ünlü güzel, tavana asılı olan pervaneden çıkan yangının paniğini yaşadı.

 ÇOCUKKEN DE YANGIN TEHLİKESİ ATLATMIŞ

Araz, "Evde yoktuk. Odada yangın çıkmış, pervane kimse yokken tutuşmuş. Halı da tavan da yanmış, sonrasında büyümeden sönmüş. Allah korudu. Tüm evin çatısı ahşap, çocukların odası var. O yüzden çok korku yaşadım ve evdeki tüm pervaneleri söktürüyoruz" dedi.

Araz, çocukluk yıllarında yaşadığı benzer olayı da şöyle anlattı: "Babamlarla yaşadığımız evde yangın çıkmıştı. Bizim evin yanındaki dairede inşaat işleri vardı. Oradaki çalışmalar sırasında yangın çıkıyor ve benim odamın bir kısmı ve tüm kıyafetlerim yanmıştı. O zaman da çok korkmuştum."


Rachel Araz - Sami Kiresepi çiftinin evi yandı


ÜSTÜNE AYNA DÜŞECEKTİ

Araz Kiresepi, evine ilk taşındığı zaman da tehlike atlatmıştı. Kirespi, evinin üst katından aşağı indikten sonra duyduğu gürültüyle neye uğradığını şaşırmıştı.

'ORTADAN İKİYE YARILACAKTIM'

Üst katta bulunan boy aynası bir anda merdiven boşluğundan aşağı düştü. Bir saniye farkla ölümden dönen Araz ise, o anlarını Instagram'dan paylaşarak korku dolu anlarını anlattı. Merdivenlerdeki paramparça olmuş aynayı fotoğraflayan sosyetik güzel, "Tam bir saniyeyle kurtuldum. Ortadan ikiye yarılacaktım resmen. Boy ayna tek parça yukarıdan üzerime uçtu resmen. Allah korudu, gerçekten verilmiş sadakam varmış diye düşünüyorum. Ben hadi kaçtım ya çocuklar orada olsaydı neler olurdu. Düşündükçe en çok ona üzüldüm. Her şey insanlar için, kötü enerjiyse bunun adı çıktı diyelim" diyerek başından geçen felaketi takipçileriyle paylaştı.