Reha Muhtar ile ilgili skandallar bitmek bilmiyor!

Geçtiğimiz günlerde kendisine servis veren garsonların üzerine yürüdüğü görüntüler infial yaratan Reha Muhtar'ın bu kez de Etiler'de bulunan elit bir mekanda sokak ağzı avam küfürler ederek diğer müşterileri rahatsız ettiği iddia edildi.

Reha Muhtar ile ilgili skandallar bitmek bilmiyor!

Oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulunmuş ve Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın geçtiğimiz duruşmasında kızları Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Uğur'a verilmiş, Poyraz ise Muhtar'da kalmıştı.

Uğur'un velayet davasına Reha Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığına ilişkin yeni bir delili mahkemeye sunduğu ortaya çıktı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde bir dönemin ünlü ismi Reha Muhtar'ın geçtiğimiz 11 Şubat tarihinde İstanbul Anadolu yakasındaki bir kafede garsonlara saldırdığı görülüyor.

Saat 15.21 sularında gerçekleşen olayda Muhtar, oturduğu masaya gelen garsonu ayağa kalkarak itiyor.


Rezil görüntülerin ardından yeni bir skandal iddia bugün Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ tarafından kaleme alındı.

Üstündağ'ın aktardığı iddiaya göre Reha Muhtar, geçtiğimiz günlerde oğluyla birlikte gittiği; Etiler’in elit mekânlarından Da Mario'da Deniz Uğur’la telefonda kavga ederek henüz 13 yaşında olan oğlunun yanında eski eşine ağza alınmayacak küfürler savurmaya başlamış.

Diğer müşterilerin rahatsız olmasıyla mekân müdürünün yanına gittiği Muhtar, hiçbir uyarıya aldırış etmeden müdürün de üzerine yürüyerek hakaretlerini sürdürmüş.

Müdavimi olduğu restorandan ayrılmayan Reha Muhtar, garsonların servis açmamasıyla iyice çileden çıkarak küfürler eşliğinde oğluyla birlikte Da Mario’yu terk etmiş.