Reha Muhtar'ın garsonlara saldırdığı görüntüler infial yarattı!

Görüntülerde Muhtar'ın geçtiğimiz 11 Şubat tarihinde İstanbul Anadolu yakasındaki bir kafede garsonlara saldırdığı görülüyor. Saat 15.21 sularında gerçekleşen olayda Muhtar, oturduğu masaya gelen garsonu ayağa kalkarak itiyor.

Reha Muhtar'ın garsonlara saldırdığı görüntüler infial yarattı!

Sabah Gazetesi'nden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre oyuncu Deniz Uğur, çocuklarının babası Reha Muhtar'ın, 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla şikayette bulunmuş ve Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.

İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın geçtiğimiz duruşmasında kızları Mina'nın velayeti 2 ay süreyle Uğur'a verilmiş, Poyraz ise Muhtar'da kalmıştı.

Uğur'un velayet davasına Reha Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığına ilişkin yeni bir delili mahkemeye sunduğu ortaya çıktı.


 


ÜZERLERİNE YÜRÜDÜ… DARP ETTİ

Güvenlik kamerası görüntülerinde bir dönemin ünlü ismi Reha Muhtar'ın geçtiğimiz 11 Şubat tarihinde İstanbul Anadolu yakasındaki bir kafede garsonlara saldırdığı görülüyor.

Saat 15.21 sularında gerçekleşen olayda Muhtar, oturduğu masaya gelen garsonu ayağa kalkarak itiyor.

Dengesini kaybeden garsonun üzerine yürümeye devam eden Muhtar, yan masalardan kendisine engel olmaya çalışanlara ise aldırış etmiyor.

4 KİŞİ ZOR TUTTU

Bir ara masasına döndüğü gözlenen Muhtar, birkaç saniye sonra masasından tekrar kalkarak bir başka garsonun eline vurarak üzerine yürümeye devam ediyor.

Restoranın iç kısmında ilk saldırdığı garsonu görerek bu kişiyi tekrar darp etmeye başlıyor.

Diğer garsonların araya girmeye çalıştığı ve sakinleştirmeye çalışılan Reha Muhtar'ı 4 kişinin zor tuttuğu görülüyor.