Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı

ABD’de tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen Reza Zarrab'ın Miami'de kurduğu yeni lüks hayatı ortaya çıktı. Adını Aaron Goldsmith olarak değiştiren ve binicilik merkezi işleten Zarrab'ın yüzbinlerce liralık kol saati taktığı fotoğrafı da dikkat çekti.

Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre 2016 yılında ABD'de kara para aklama suçundan tutuklanan ve itirafçı olduktan sonra tahliye edilen, sanatçı Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab yıllar sonra ortaya çıkmış ve adını Aaron Goldsmith olarak değiştirdiği öğrenilmişti.

Next Level Performance isimli bir binicilik merkezi kurduğu bilgisine ulaşılan Zarrab'la ilgili gelişmeler PS Dressage isimli bir internet sitesinde Next Level Performance'ı tanıtan bir haber de ortaya çıkmıştı.

BİNİCİLİK MERKEZİ İŞLETİYOR

Haberde, Zarrab'ın binicilik merkezini 19 Haziran 2021'de Florida'nın güneyinde kurduğu ifade edilerek, eski bir eğitimci olan Madeleine Bendfeldt'in açıklamalarına yer verildi.

Bendfelt, 2 ay önce Almanya'da Sonata ile birlikte çalışmak için Aaron Goldsmith'in yanına geldiğini belirtirken, haber de ayrıca, Next Level Performance'ın yeni ve inovatif bir eğitim merkezi olduğuna dikkat çekildi.

Haberde, "Belirli sayıda biniciye hizmet veren bu yerin tasarımı çok üstün. Merkezin kurucusu ve sahibi Aaron Goldsmith, biniciliği bir sonraki seviyeye taşımak için binicilere gerekli malzemeleri ve ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyledi" ifadeleri de yer aldı.

"20 YILDIR BU SEKTÖRÜN İÇİNDEYİM"

Haberde, Goldsmith adıyla yer alan Zarrab'ın da ifadelerine yer verilirken, özellikle şu ifadeler dikkat çekti:

"Neredeyse 20 yıldır bu sektördeyim, genelde sıçrama üzerine çalışıyordum. Şimdi ise at terbiyesi konusuna eğilmeye başladık. Allah'a şükür arkamdaki ekip çok iyi, Sonata'yı ilk gördüğümde içimden bir ses harika bir at olduğunu söylemişti. Atın yetiştiricisi Maryanna Haymon'a minnteratım ve elbette Caroline Roffman da onu geliştirerek harika bir iş çıkardı. Bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Sonata özel bir at, bir sonraki hedefim onun gelecek yılki Dünya Şampiyonası'nda ABD'yi temsil ettiğini görmek."

SEVGİLİSİYLE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ (HABER LİNKİ)

Reza Zarrab yani Aaron Goldsmith, 20 dönümlük çiftliğinde şampiyon bir binici olan yeni sevgilisi Carolina Roffman'la da görüntü vermişti. Ancak Zarrab bu fotoğrafları yeni ismi ifşa olunca sosyal medya hesaplarından silmişti.

OTOPARKTA VOLTA ATARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Son olarak muhabirler 38 yaşındaki Zarrab'ı Miami'deki Coconut Grove'a kadar takip etti. Zarrab'ın Park Grove apartmanlarının otoparkında volta atarken cep telefonunda yüksek sesle Türkçe konuştuğu da belirlendi.

Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı

Daha sonra Zarrab'ın şoförlü bir Cadillac'a binerek bölgeden ayrıldığı bildirildi. Zarrab şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı ultra lüks bir gökdelende 3.6 milyon dolarlık evde oturduğu da ortaya çıkarıldı.

KOLUNDAKİ SAAT YÜZ BİNLERCE DOLAR DEĞERİNDE

Öte yandan araştırmada Zarrab'ın yalnızca hayat şartlarına değil, Whatsapp fotoğrafına bile bakıldığı öğrenildi. Fotoğrafta, yüz binlerce dolara satılan bir Richard Mille İsviçre saatinin belirgin bir şekilde gösterilmesi de dikkat çekiyor.

Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı - Resim : 2

EVİNİ ÖZEL BİR MİMAR TASARLADI

Zarrab 2021'in Temmuz ayından bu yana ünlü mimar Rem Koolhaas tarafından tasarlanan 12 metre tavan yüksekliği olan özel asansörlü lüks apartmanda yaşıyor. 

Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı - Resim : 3

Dairesinde çift havuzu da var. Zarrab'ın binasındaki mütevazi 3 odalı bir dairenin aylık kirası 10 bin dolar. Satış fiyatıysa 3.6 milyon dolar.

Evde Zarrab'ın kızıyla birlikte çekildiği fotoğrafları da yer alıyor. Dairenin dışında, Zarrab'ın Florida yaşamının büyük bölümü ise atlar çevresinde dönüyor.

Zarrab, Florida'da 300 bin dolarlık gösterişli bir gösteri atı satın aldı.

Reza Zarrab'ın Miami'de dudak uçuklatan lüks hayatı - Resim : 4

Konular Reza Zarrab ABD