Sabancıların gelini Nazlı Kayı: "Her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum"

Hacı Sabancı’nın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Nazlı Kayı, hem ilişkisini anlattı, hem de kendisini...

Sabancıların gelini Nazlı Kayı: "Her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum"

Sabancıların gelini Nazlı Kayı, Alem Dergisi'ne röportaj verdi. 

İşte Nazlı Kayı’nın açıklamaları...

“Hayatımda mutlu anlarım olduğu kadar kayıplar yaşadığım dönemler de oldu. Bu yüzden her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum, unutulmaz kılmak istiyorum.”

“Kimsenin kötülüğünü istemem. Çevremde morali bozuk bir insan görürsem, hemen ilgilenirim. Ama biriyle problem yaşarsam, hemen kestirip atarım.”

“Hep çok disipliyim. Detaycı, planlı ve kuralcıyım. Planlarımda değişiklik yapma zorunda kalırsam, rüyalarıma girer, içim içimi yer. Mesela; 1 Eylül’e kadar yapacağım her şey şimdiden saatine kadar belli. Kendimi böyle güvende hissediyorum. Hayatı akışına bırakanlardan değilim.”

“Hacı ile ortak ilgi alanlarımız fazla. Birlikte spor yapmaktan da online müze ziyaret etmekten de keyif alıyoruz. Los Angeles’ı çok seviyoruz. Gitmek için fırsat yaratıyoruz. Hiç denemediğimiz lezzetleri tadıyoruz.”

“Moda benim için büyülü bir dünya, sanat gibi. Louis Vuiltton markası ile de içten içe bir bağım var nedense. Bana uğur getiriyor. Prada’yı da resim galerisi geziyormuşcasına gezerim. Davetlere hazırlanma sürecini özledim.”