Saklambaç dizisi güçlü kadrosuyla sete çıkıyor

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek'in başrollerini paylaşacağı "Saklambaç" dizisinin çekimleri yeni bir gelişme olmazsa pazartesi günü başlıyor.

Saklambaç dizisi güçlü kadrosuyla sete çıkıyor

“Saklambaç” OGM Pictures’ın yeni sezondaki iddialı dizilerinin başında geliyor. Nadim Güç‘ün yönettiği, Armağan Gülşahin‘in ise yazdığı dizide Uraz Kaygılaroğlu (Mete), Cemre Baysel (İncila) ve Asude Kalebek (Naz) başrolleri paylaşacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre zengin bir konakta geçen aile ilişkilerini ve hiçbir şeyin aslında göründüğü gibi olmadığı gerçeğini gözler önüne seren dizide evin dedesi Kont Ziya’yı usta aktör Tamer Levent, Mete’nin (Uraz Kaygılaroğlu) teyzesi Füsun’u Sevinç Erbulak, küçük teyzesi Tansu’yu Gökşen Ateş canlandıracak.

Dizinin etkili rollerinden “Belgin”i Şenay Gürler oynayacak. Mete’nin (Uraz Kaygılaroğlu) annesi Gülten’i değerli oyuncu Nilüfer Açıkalın canlandıracak.

Annesiz kalınca 10 yaşında çalışmak için gelen halasıyla konağa gelen İncila’nın hikâyesini etkili bir dille anlatan dizide hala Müberra’yı Açelya Devrim Yılhan canlandıracak.

Halanın entrikaları seyirciyi şaşırtacak.

Saç ve kostüm provaları devam eden dizini  kadrosuna Edip Saner de katıldı.

Saner, hafta başı sete çıkması planlanan dizide Füsun’un (Sevinç Erbulak) eşi Bahri’ye hayat verecek.