Samsun'da mühendis koca dehşeti!

Samsun’da, mühendis koca, tartıştığı eşini bıçaklayıp öldürdü. Katil koca hakkında daha önce de eşine şiddet uyguladığı için uzaklaştırma verildiği öğrenildi.

Samsun'da mühendis koca dehşeti!

Sabah Gazetesi'nden İlhan Demircioğlu'nun haberine göre Samsun İlkadım'da yaşayan elektronik mühendis Oğuz Taner Ekmenci (50) ile 2 çocuk annesi eşi Mihrican Ekmenci (46) arasında, önceki gece tartışma çıktı. Kısa sürede bübüyen tartışma, kavgaya dönüşünce Oğuz Taner Ekmenci, eşini öldürdü. Ardından dedesinin yanında bulunan 17 yaşındaki oğlunun yanına giden Oğuz Taner Ekmenci, "Anneni bıçakladım" dedi. İhbar üzerine giden polis ekipleri, talihsiz kadının cesedini buldu. Katil zanlısı koca ise oğluna haber verdikten sonra eve dönerken gözaltına alındı.

SÜRE BİTİNCE EVE DÖNDÜ

Zanlı kocanın daha önce de eşine şiddet uyguladığı, bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verildiği, süre dolunca da eve döndüğü belirlendi. Mihrican Ekmenci'nin ise halk eğitimde muhasebe kursu öğretmenliği yaptığı, ancak pandemi nedeniyle kurslar kapatılınca işsiz kaldığı ve ailesinin Kahramanmaraş'tan gönderdiği salçaları pazarlarda sattığı belirlendi.