Şanlı bayrağımızı masa örtüsü yaptılar

Skandal İstanbul’da yaşandı. Niğde’den gelen AKP’li adaya destek için toplananlar, bayrağımızın üzerinde kahvaltı yaptı.

Şanlı bayrağımızı masa örtüsü yaptılar

Sözcü Gazetesi'nden İsmail Saymaz'ın haberine göre Niğde’nin Hacıabdullah beldesinde belediye başkan adayı olan Babaoğlan Altun’a destek vermek için İstanbul Esenler’de bir araya gelen AKP’li hemşerileri, Türk bayraklarını masalara sererek, sofra bezi olarak kullandı. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ahmet Altun’un kardeşi Babaoğlan Altun, Niğde’nin Hacıabdullah Beldesi’nde AKP’den belediye başkan adayı oldu.


Şanlı bayrağımızı masa örtüsü yaptılar

Esenler’deki toplantıya katılanlar AKP’li adayı rabia yaparak karşıladı.


“DESTEK VERMEYİN”

Bir grup Altın taraftarı İstanbul Esenler’de yaşayan ve burada Hacıabdullahlılar Derneği’ndeki hemşerilerini 7 Ocak’ta ziyaret etti. AKP’li Hacıabdullahlılar daha sonra Esenler Kültür Merkezi’nde yemekli bir toplantı düzenledi. Toplantıda, Esenler’deki Hacıabdullahlıların seçimde memleketlerine gelerek, Altun’a oy vermeleri ve MHP’li belediye başkanı Recep Doğmuş aleyhine çalışmaları istendi. 


Şanlı bayrağımızı masa örtüsü yaptılar - Resim : 2

Masanın üzerine serilen bayrağı kaldıran olmadı.

Toplantıda çekilen ve paylaşılan fotoğraflarda Türk bayraklarının masalara serilerek, sofra bezi olarak kullanıldığı görülüyor.

Skandal görüntülerde AKP’liler Rabia işaret yaparak, hatıra fotoğrafları da çektirdi.