Seçil Erzan'ın cep telefonundan aşk üçgeni çıktı!

Fon vurguncusu Seçil Erzan'ın bilirkişi incelemesi geçiren cep telefonundan, aşk üçgeni çıktı. Seçil Erzan bir taraftan avukat Candaş Gürol ile evlilik hazırlığı yaparken diğer yandan da iş insanı Atilla Baltaş ile de ilişki yaşıyormuş.

Seçil Erzan'ın cep telefonundan aşk üçgeni çıktı!

553 SAYFALIK RAPOR

Adli Bilişim Uzmanı, Siber Suçlar ve Güvenliği Uzmanı Recep Kalaycı tarafından incelenen Seçil Erzan'a ait cep telefonunun mesajlaşma trafiğini içeren bilirkişi raporu, davaya bakan İstanbul 41.Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

553 sayfalık raporda, Seçil Erzan'ın mağdurlarla yaptığı mesajlaşma ve Whatsapp trafiği ortaya koyuldu.

AŞK TRAFİĞİ

Ancak bu telefon mesajlaşmaları sadece bununla sınırlı değildi.

Seçil Erzan'ın düştüğü sarmal içinde bir yandan da aşk trafiğini de yönettiği ortaya çıktı.

Avukat Candaş Gürol ile evlilik hazırlığı içinde olan Seçil Erzan'ın aynı dönemde kendisinden para aldığı iş insanı Atilla Baltaş ile de bir gönül ilişkisi içinde olduğu telefondaki mesajlaşma trafiğine yansıyordu.

"KANDIRDIN VE KULLANDIN"

Telefon mesajlaşmaları Seçil Erzan'ın fon vurgunun patladığı Nisan ayından 3 ay öncesi ocak ayından başlayarak Mart ayına kadar devam ediyor.

Seçil Erzan'ın gönül ilişkisini sürdürdüğü her iki ismin de fon vurgunundan haberdar olduğu ve kendilerini bu işin içine çeken Seçil Erzan'a öfke duyduklarını ifade ediyorlar.

Özellikle her iki ismin de birbirlerinden habersiz olarak Seçil Erzan'a yaptıkları suçlamalar, "yalanları" ve "kendilerini kullanıp kandırmış" olması...

BENİ BIRAKMAYIN

Seçil Erzan bu ilişki yumağında özellikle kendisi ile ilişkilerini koparıp hayatından çıkmak isteyen bu iki insanı, yanında tutmak için yoğun çaba harcadığı görülüyor.

Kendisinden ayrılmak isteyen bu iki kişiye, yalvarıyor, onu yalnız bırakmamalarını istiyor, bu işin içinden kurtulmak için kendisine destek olmalarını talep ediyor

Her seferinde öfke patlaması ile ilişkilerini sonlandırmak isteyen avukat Candaş Gürol ile iş insanı Atilla Baltaş, uzunca bir süre Seçil Erzan'ın sözlerine kanarak ilişkilerini devam ettiriyor.

Hemen hemen aynı tarihlere rastlayan telefon mesajlaşmalarında Seçil Erzan, her iki kişiye de, "Aşkım, bitanem" diye hitap ediyor, onları çok sevdiğini söylüyor.

FATİH İŞİN İÇİNDE

Seçil Erzan'ın bu mesaj trafiklerinde elbette aşk ilişkisinin yanı sıra, fon vurgunun da ayrıntıları saklı.

Seçil Erzan'a para trafiğinde yardımcı olduğu anlaşılan Atilla Baltaş, sürekli "kandırıldığını" "kullanıldığını" "insanların yüzüne bakamaz hale geldiğini" ifade ediyor.

Seçil Erzan'ın nişanlısı avukat Candaş Gürol ise "yalanlardan" ve "kandırılmaktan" duyduğu öfkesini mesajlara döküyor.

Bu mesajlaşma trafiğinde avukat Candaş Gürol, Seçil Erzan'ı çete kurmakla itham ediyor ve "Daltonlar" ifadesini kullanıyor.

Mesajlarda en çok dikkat çeken bir konu ise Candaş Gürol'un, Fatih Terim ve Seçil Erzan ilişkisini sorguladığı bölüm.

TOYGUN ATİLLA'NIN PATRONLAR DÜNYASI'NDA YAYINLANAN HABERİNİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..