Seçil Gür: "Serdar'ın kimseyi sevdiğini düşünmüyorum"

Seçil Gür; 1 buçuk yıl aşk yaşadığı Serdar Ortaç hakkında sorulara yanıt verdi.

Seçil Gür: "Serdar'ın kimseyi sevdiğini düşünmüyorum"

Haberler.com'un YouTube kanalında yayınlanan "Haber Bahane" programına konuk olan şarkıcı Seçil Gür, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

1 buçuk yıl aşk yaşadığı Serdar Ortaç'ın kürtaj açıklaması için konuşan Seçil Gür, "Bu sorunun muhatabı ben değilim. Muhatabı olan kişiler adına çok üzüldüm. Yine talihsiz bir açıklama. Muhatabı kimlerse çok üzücü bir açıklama onlar için" dedi.

Yıllardır müzik piyasasında olmasına karşın Serdar Ortaç ile adını duyurması hakkında ise "Bence onur kırıcı bir şey. Şahsım adına onur kırıcı bir şey. Altı boş bir insan biri olsam bunun için mücadele edebilirim. İlk defa bir ünlüyle birlikte oldum. Çok zormuş, Diyetini ödedim. Serdar magazinle çok iç içe yaşayan bir insan. Çok şöhretli arkadaşlarım var. Hiç biri Serdar kadar magazinin olduğu yerlerde dolaşmıyor." şeklinde konuşarak ekledi:

"Beni Serdar'ın sağlığından başka hiç bir şeyi ilgilendirmiyordu. Kendisini sevdiğim için 1 buçuk yıl yanında durdum. Hayatımda sevmediğim kimsenin yanında 1 saniye durmam. Serdar'ın kimseyi sevdiğini düşünmüyorum. Ben Serdar'ın Chloe'yu da beni de bir başkasını da hatta kendisini de sevdiğini düşünmüyorum."