Seda Akgül canlı yayında Buket Aydın ve Defne Samyeli'ni bombaladı!

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programına Seda Akgül'ün Buket Aydın ve Defne Samyeli hakkında yaptığı yorumlar damgasını vurdu.

Seda Akgül canlı yayında Buket Aydın ve Defne Samyeli'ni bombaladı!

Uçankuş TV'de bu sabah söz Buket Aydın'dan açılınca Seda Akgül, bir dönem aynı kanalda çalıştığı haber spikeri hakkında konuşulacak açıklamalar yaptı.

Bir single hazırlığında olduğu iddia edilen Buket Aydın'ın canlı performansını izleyen Seda Akgül, "Yani ses tonu güzel ama boru gibi söylüyor" yorumunda bulundu.

Akgül, Buket Aydın'ın kanalda kraliçe gibi gezdiğini, ayrı odası ve çeşit çeşit kıyafetleri olduğunu anlatırken ana haberin teslim edildiği Buket Aydın'ın o dönem Milliyet Gazetesi'nde çalışmasına da çok şaşırdığını söyledi.

 

Seda Akgül'ün "Ben de Kısmetse Olur'da çalışırken boşandım. İşten atıldım mı? Yoo hayatın düzeni... Bir rezaletin yoksa niye ekmeğinle oynansın? Ya da arkanı yasladığın taşlara, dağlara kar yağdırmıyorsa? Hızlı çıkan hızlı iniyor. Mesela Defne Samyeli üçüncü güzeldi. Birinci ve ikinci güzele ne oldu? Bu hırstır, tırnaktır. Ne kadar köfte o kadar ekmektir... Kendi kendine gelen bizim gibi mütevazı gelir. Bugün 1 liraya öteki gün 5 liraya..." sözleri üzerine program konuğu manken Şenol İpek de "Ah o güzellik yarışmalarındaki derecelerin açıklanmaları... Ah ah neleri biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli'nin haber spikeri olmadan önce leoparlı kıyafetlerle gece yarısı sunduğu programı hatırlatan Seda Akgül, "Sonra 'Yıllarca haber spikerliği yaptım' diye övünerek anlatıyor. Bakın bir Nazlı Çelik vardır. Gerçek bir haberci ve aslan gibi kızdır." şeklinde konuştu.