Sedat Peker'den Demirören'e mesaj: "Akşam saatlerini bekle"

İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 92 sanıklı ‘organize suç örgütü’ davasında mahkemenin 7 sanığa daha tahliye kararı vermesi sonrasında Sedat Peker, Demirören grubunu hedef alarak "Ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacağım" dedi.

Sedat Peker'den Demirören'e mesaj: "Akşam saatlerini bekle"

Karar'da yer alan habere göre organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, kendisine ait olduğu belirtilen “Deli Çavuş” hesabından Demirören grubuna yönelik yeni sosyal medya paylaşımlarında bulundu.

Peker, dün Demirören grubu hakkında açıklamalar yapacağını duyurmuştu. O açıklamaları bugün akşam saatlerinde yapacağını kaydeden Peker, kendisinin de yargılandığı ve İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 92 sanıklı ‘organize suç örgütü’ dava 7 tutuklu tanığın da tahliye edilmesi ve davada hiç tutuklu kalmaması haberini vermemesini eleştirdi.

Peker’in paylaşımları şöyle:

Sedat Peker'den Demirören'e mesaj: "Akşam saatlerini bekle"

Sedat Peker'den Demirören'e mesaj: "Akşam saatlerini bekle" - Resim : 2

‘TROLLERE YAZI YAZDIRIYORSUNUZ FETÖ ADLİYEDE GÜÇLÜ DİYE’

“Lan pambıkörenin adamları, lan demirören medya grubunun adamları (hürriyet, milliyet, posta, cnntürk, kanal D) namusunuz yok mu lan sizin? Sedat Peker’in evine operasyon yapıldı, Sedat Peker’in yakınları tutuklandı diye günlerce haber yaptınız, adamların serbest kaldığı ile ilgili neden haber yapmıyorsunuz?

Her zaman söyledim siz köpeksiniz. Hem de kemiklik köpeksiniz. Gazetecilik etik değerleriniz nerede? Namusunuz nerede sizin? Size yazıklar olsun. Siz kahpesiniz. Kendinize bağlı trollere internette yazı yazdırıyorsunuz fetö adliyelerde hala çok güçlü diye. Vallahi sizin namusunuz yok, billahi sizin namusunuz yok. Bu adamlar suçsuzsa neden bu kadar sıkıntı yaşandı diye soracağınıza hala hikaye peşinde geziyorsunuz. Kahpesiniz lan siz.

Pambıkören o yaptığın haberleri unutacağımı zannetme. Rahmetsiz babanın gençliğinin ilk yıllarından bu güne kadar yaptığı tüm şerefsizlikleri paylaşacam. Babanı mezarda ters çevirecem. Mezarında rahat yatamayacak. Benim suçlu olduğumu, ancak sizlerin ise ailece suç örgütü olduğunuzu tüm dünyaya anlatacam.

‘ELBET VİDEO ÇEKME İMKANIM BİR GÜN OLACAK’

Akşam saatlerinde beni bekle. Rahmetsiz babanı mezarda ayağa dikecem. Sahte hesapla twit yazacağım, onu rt yapacağım ama sizle gene de savaşacağım. Elbet video çekme imkanım bir gün olacak. Sizinle o zaman görüşeceğim.

‘SAHİBİ OLDUĞUN ŞANS OYUNLARINI KONUŞMAZSAK OLMAZ’

Ziraat Bankası’ndan aldığın krediyi ödemediğini nasıl patlattım? 5 milyon dolara mal ettiğin araziye imar çıkartıp 750 milyon dolar karşılığında bankaya verdiğini de ben çıkardım. Daha milengazı, totali, oyak’ı konuşacağız. Sahibi olduğun şans oyunlarından konuşmazsak olur mu?

‘İNTERPOL KARARINI DA KALDIRACAĞIM’

Adamlarına gazeteci tetikçilerinle beni itibarsızlaştırmaya çalıştın. Ancak YÜCE ALLAH var. Bekleyip göreceğiz. O derin memet’e de söyle ben 9 canlıyım. Anlaştığı İranlı grup orhan adıbelli çapındakileri öldürebilir, beni değil. GÖRECEKSİNİZ! Dumanla haberleşmeye YENİLECEKSİNİZ. İnterpol kararını da kaldıracağım!”