Seher Dilovan: "Bu bir dekolte değil teşhirdir"

Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Seher Dilovan: "Bu bir dekolte değil teşhirdir"

TV8'de ekrana gelen "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" programına konuk olan sanatçı Seher Dilovan, "Gerçekten işinizi iyi yapıyorsanız. Altın, altındır ve kıymetini bulur. 1992 yılından beri albümler yapıyorum, sayısını unuttuğum turnelerim ve ödüllerim var.

Çok eski yıllarda bu tip mayoyla çıkan solistler vardı. Bizden önce sahne alırlardı. Onların sesi yoktu sadece görüntüleri vardı.

Dolayısıyla yıllardan beri tanıdığımız sanatçıların bu görüntülere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Sesleri var, şarkıları-besteleri var. Üreten kadınlar." açıklamasında bulundu.

Bir süre önce verdiği röportajda "Sahne kostümü, sanatın görsel şovu olarak algılanabilir ama dekolte giyip bedenini teşhir edenler psikolojik bir vakadır. Aşırı dekolte giyenler sağlıklı bir ruh halinde değiller. İnsanlar kendine çekidüzen vermeli." açıklamasında bulunan Dilovan'a yayın esnasında Gülşen'in fotoğrafı gösterilerek yorumu sorulunca şunları söyledi:

"Bu görüntü bence dekolte ötesi bir teşhirdir. Uygun görüyorlarsa, altından kalkabileceklerse çıplak da çıkabilirler. Şahsen kimse hedefim değil. Bu kadar üreten, yıllardır tanınan insanlar kendilerini neden ucuz göstermeye çalışıyor. Modacılarıyla görüşüp elbette hoş dekolteler tercih edebilirler. Gülşen ile aynı şirkette çalıştık. Şahsen de tanırım. Üreten kadınların bedenlerini teşhir etmelerine gerek yok. Kendi takdirleridir. Hande Yener arkadaşımız geçenlerde iyi şarkı çıkmadığını ve kıyafetlerle gündeme gelindiğini itiraf etti."