Selçuk Ural: "Hakan Ural tek gecelik ilişkinin ürünü"

Selçuk Ural, konuk olduğu bir programda skandal açıklamalarda bulundu. Oğlu Hakan Ural ile ilgili "Çok çapkındım, bir gece bir bayanla beraber oldum.." dedi.

Selçuk Ural: "Hakan Ural tek gecelik ilişkinin ürünü"

Şarkıcı Selçuk Ural, Gökay Kalaycıoğlu'nun sunculuğunu üstlendiği Youtube kanalında yayınlanan "Haber Bahane"nin konuğu oldu.

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural'ın tek gecelik ilişkiden dünyaya geldiğini söyledi. 

"ÇOCUĞUN VAR DİYEREK KARŞIMA ÇIKTI"

Kalaycıoğlu'nun "Hakan Ural'ı kabul etmeyip test istediğin için pişmanlık yaşadın mı?" sorusu üzerine Selçuk Ural, "Kızım için böyle bir DNA testi istemedim çünkü annesiyle evliydim. Ben çok çapkın ve çok hızlı yaşamış bir insanım. Bunu da tüm o devir bilir. Binlerce flörtüm oldu.

Bir gece bir bayanla beraber oldum ve bir daha da görmedim.


Selçuk Ural: "Hakan Ural tek gecelik ilişkinin ürünü"


Sonra 'Çocuğum var' diyerek çıktı. Kadın, Hakan'ı doğurduktan sonra karşıma çıktı. Ben Hakan'ı alıp lunaparklara götürüyordum ama çocuk davamız 8-10 sene sürdü"
diye konuştu.

 

 

"ANNESİ HIRS İÇİN YAPTI"

Hakan Ural'ın kötü zamanlarında yanında olduğunu dile getiren Ural, "Hakan'ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan'ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan'ın yanına gittim. Hakan'ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim. Ben o dönem evliydim ama rahmetli kadın bunu hırs için yaptı. Ben hata yapmış olabilirim çünkü gençtim. Hatamı sonrasında fazlasıyla telafi ettim." ifadelerini kullandı.

"SOYADIMI KULLANMAMASINI İSTEDİM"

Hakan Ural'ın üvey babası için 'Rahmetli oldu... Babamı kaybettim' şeklindeki sözlerine kızgınlığını dile getiren sanatçı, "O dönem bir programa bağlanıp Hakan erkekse benim soyadımı kullanmasın dedim. 19 yaşında baba oldum, hatalarım oldu. Hakan'ın hep yanında oldum, benim evimde kaldı ve ben onu hapisteyken hep ziyaret ettim." dedi.