Selin Ciğerci: "Gökhan'ın yanında birini görsem içim cız etmez"

Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra anlaşmalı olarak geçtiğimiz Cuma günü Beykoz Adliyesi’nde boşanmıştı.

Selin Ciğerci: "Gökhan'ın yanında birini görsem içim cız etmez"

TV8'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına konuşan Selin Ciğerci'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"Boşandıktan sonra hep güler yüzlü paylaşımlarda bulunmaya çalıştım. Benim oturup üç gün yas tutacak durumum yok. Benim yanımda çalışan insanlar var, onların maaşları var. Beni tek üzen durum çocuk konusu. Evlatlık almak istiyorduk, ayrıldık. Tüm dünya üzerime de gelse beni bu yoldan alıkoyamazlar... Bu konuda ne yapabileceğimi araştırmaya devam edeceğim.

Şu an için Gökhan'ın yanında birini görsem içim cız edebilir ama yarın bir gün içim cız etmez. İkimizin de hayatına birileri girebilir. 

Benim şu an evim bile yok. Evim tadilatta olduğu için arkadaşlarımda kalıyorum. Bodrum'dan döndükten sonra Maslak'tan ofise yakın bir daire tuttuk. Ama oraya sığmayacağımızı anladık. O esnada da boşandık.

Katarlılar geçen yıl benim markama 18 milyon Euro teklif etti. Kabul etmedim. Tırnaklarımla yaptığım bir marka. Ülkemi çok seviyorum ama dünyaya açılmak istiyorum. Ben bunu devam ettirmek istiyorum. Kalkıp da böyle bir satışı kabul edemezdim.

İnsanlar diyor ki reklam için boşandılar... Ben evliliğimi böyle bir reklama feda edecek biri değilim. Kendisiyle hayatlarımızı ikiye ayırdık. Arabalar falan hiç umurumda bile değil. Paranın hesabını falan yapmadık. Eşit olarak bölüşüldü.

Gökhan'ın 'Gördüğün o, bildiğin değil' şeklinde yazdığı yorumda ne demek istediğini bilmiyorum, anlayamadım."