Selin'den sevenlerine akustik sürprizi

Son dönemin dikkat çeken isimlerinden yorumcu, söz yazarı ve besteci Selin, orijinal versiyonları daha evvel yayınlanan dört şarkısının akustik performanslarını 2023’ün ilk gününde yayınlayarak dinleyicilerine sürpriz yaptı.

Selin'den sevenlerine akustik sürprizi

"Gidip Gel", "Asi", "His" ve "Cool" gibi dijital streaming platformlarında da ilgi gören şarkılarının akustik versiyonlarını kendi YouTube kanalından yayınlayan sanatçı, gitarda ve prodüksiyonda Emirhan Özer’in eşlik ettiği ve babası Selim Geçit’in ise mastering çalışmasına imza attığı proje ile ev yapımı samimi bir işe imza attı.

Selin'den sevenlerine akustik sürprizi

 

“MÜZİKLE GEÇİRECEĞİMİZ BİR YIL OLSUN!”

Selin, sürpriz projesi ve yeni yıl ile ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: “Geçtiğimiz senelerde yayınladığımız bazı şarkılarımızın akustik versiyonlarını yeni yılda müzikseverler ile buluşturmak istedik. Gitarist arkadaşım Emirhan ile birlikte doğal ve en sade hallerimizle kaydettiğimiz performanslarda ev hali ve hissiyatını yaşadık. Umarım herkes için çok güzel bir yıl olur. Sağlıkla, mutlulukla ve bolca müzikle geçireceğimiz bir sene olsun.”

Selin'den sevenlerine akustik sürprizi - Resim : 2

Konular Müzik Selin YouTube