Serdar Ortaç'ın sözleri Chloe Loughnan'ı çok kırdı!

Serdar Ortaç'tan boşanan Chloe Loughnan, tuttuğu evin kirasını ödeyemez hale gelince memleketi İrlanda'ya döndü. Türkiye'den gelen iş teklifl erini kabul etmeyen manken, 'Bir daha geri dönmeyeceğim' dedi.

Serdar Ortaç'ın sözleri Chloe Loughnan'ı çok kırdı!

Şarkıcı Serdar Ortaç'la 5 yıllık evliliği 8 Ağustos'ta biten Chloe Loughnan zor günler geçiriyor. Nafaka olarak 1 milyon lira istediği konuşulan İrlandalı manken, beş kuruş alamadı. Borçları yüzünden eski eşinden destek göremeyen Chloe, ilk zamanlar Tarabya'da eşyalı bir ev tuttu. İrlanda ile İstanbul arasında mekik dokuyan manken, parası kalmayınca radikal bir kararla memkeletine döndü.

Güneş Gazetesi'nden Yasemin İlan'ın haberine göre tuttuğu evin kirasını dahi ödeyecek parası olmadığı için eşyalarını toplayıp İrlanda'ya ailesinin yanına giden Chloe, reklam, klip ve oyunculuk tekli erini de geri çevirdi. Yakın çevresine, "Yaşadığım onca zorluktan sonra bir daha Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Bundan sonra yerim İrlanda, hiçbir güç beni oraya döndüremez" dediği öğrenildi. Oysa ki Chloe, boşandıktan hemen sonra yaptığı bir açıklamada, 'Türkiye'yi bırakmam' demişti. 

Serdar Ortaç'ın sözleri Chloe Loughnan'ı çok kırdı!

Serdar Ortaç'ın Tarabya'da ipoteklenen evinden başka hiçbir mal varlığının kalmadığı söyleniyor.

TARABYA'DAKİ EVE İPOTEK GELDİ

Serdar Ortaç'ın Tarabya sırtlarındaki 10 milyon dolarlık evine, 5 milyon dolarlık kumar borcu yüzünden ipotek geldi. Popçu, boşandığı eşine ödemesi gereken bir milyon lirayı ödemedi.

Öte yandan Serdar Ortaç'ın, iki yıl önce reklam çalışması karşılığında kendisine hediye edilen Orlando'daki 600 bin dolar değerindeki iki villayı da satıp, kumarda harcadığı iddia edildi.

Serdar Ortaç'ın "Senet sepet yok ortada. Normal kontrat bu. 'Bu kadının bu evlilikten 10 senelik hizmetinin nafakası budur' şeklinde bir kontrat yaptık. Ben de her ay ödemesini yapıyorum. Ben vermek istemesem davalık olurduk, içimden gelerek bu ödemeyi yapıyorum" sözlerine oldukça bozulan Loughnan “Üzüldüm. Hizmetlisi değil, karısıydım, can yoldaşıydım” diyerek eski eşine kırgınlığını dile getirdi.