Servet Koçak ilaç içip ölmek istedi!

İstanbul cemiyet hayatının tanınmış hayırsever iş kadınlarından Servet Koçak; evlatları Necati Koçak ve Recai Koçak'a 'şiddet'ten uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Servet Koçak ilaç içip ölmek istedi!

Yıllar önce eşini kaybeden Servet Koçak'ın, oğulları Recai ve Necati Koçak, kız kardeşleri Naciye Koçak'ın, annelerinin servetini kullandığı iddiasıyla annelerinin tüm mal varlığı ve banka hesaplarına ihtiyati tedbir koydurmuş, vasi tayin edilmesi için de dava açmıştı. Para için kardeşler sorun yaşıyor gibi görünüyor ama mağdur olanın ise, 85 yaşındaki Servet Koçak olduğunu öğrendim.

O kadar ki, Servet Hanım, 2019 yılında intihar girişiminde bulunmuş. Evet, yanlış okumadınız; Servet Hanım, ilaç içip ölmek istemiş.

Recai ve Necati Koçak, annelerinin kardeşleri Naciye Koçak'tan gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddet ile ekonomik istismar nedeniyle depresyona girip intihar girişiminde bulunduğunu iddia ediyor.

Bu arada kardeşler arasındaki yaşananların detaylarına da ulaştım. Recai ve Necati Koçak, yıllar önce kardeşleri Naciye Koçak'ın annelerine bakması ve kullanım hakkının da annelerinde olması şartıyla Yeniköy'deki Todori Yalısı'ndaki haklarından az bir para karşılığında vazgeçmiş.

Ancak Naciye Hanım, zaman içerisinde yalının kullanma hakkını annesinin elinden alıp yalının tam sahibi olmuş.

Recai ve Necati Koçak bunu tesadüfen öğrenmiş.

Kardeşler; tesadüfen ailenin Çatalca'daki çiftliğinin satışa çıktığını duymuş ve araştırınca kız kardeşlerinin hem her şeyiyle yalıyı ele geçirdiğini hem de kendilerinden habersiz, annelerine çiftliği sattırmaya çalıştığını öğrenmiş.

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..