Settar Tanrıöğen'den son dakika haberi

Hafta sonu beyin kanaması geçiren oyuncu Settar Tanrıöğen'den son dakika haberini rol arkadaşı Feyza Civelek duyurdu...

Settar Tanrıöğen'den son dakika haberi

Habertürk'ten Çetin Kan'ın haberine göre Feyza Civelek, sevgilisi Alican Kurt ile birlikte Nişantaşı'daki bir açılışta objektiflere yansıdı.

SHOW TV'de ekrana gelen 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncu kadrosunda yer alan ve 'Nilay' karakterine hayat veren Feyza Civelek, cuma günü beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen hakkında konuştu. Civelek, "Set çok yoğun, çok güzel geçiyor. Fakat kötü bir haber aldık. Dizide 'Abdullah' karakterini canlandıran Settar abi beyin kanaması geçirmiş o yüzden hastanede şu an" dedi.

Feyza Civelek, gazetecilerin "Siz orada mıydınız?" şeklindeki sorusuna "Yok değildim. Gece kötüleşmiş. İnşallah toparlayacak, kendisi şu an yoğun bakımda. Herkes hastanede üzgünüz" yanıtını verdi.

 

Settar Tanrıöğen'den son dakika haberi

 

Feyza Civelek, daha sonra "Sette bir belirti var mıydı?" şeklindeki soruyu ise şu sözlerle yanıtladı: "Settar abiyi gördüm biraz kötüydü durumu ama bu şekilde olacağını hiç düşünmemiştim. İnşallah iyileşecek. Zaten son bölümde de dizide rol icabı kalp krizi geçirmişti bir de üstüne bu oldu o yüzden insanlar şok oldu ama iyileşecek inşallah Settar abiyi çok seviyorum. Buradan da çok öpüyorum acil şifalar diliyorum."

Öte yandan Habertürk'ün edindiği bilgilere göre; Settar Tanrıöğen, küçük bir operasyon geçirdi. Sağlık durumu iyi olan Tanrıöğen, bilinci açık bir şekilde hastanede kontrol altında tutuluyor.

Ünlü oyuncu, sağlık durumunu merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür etti.