Sevimli Karan muhabirlerin hatrını sordu

Oyuncu çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, oğulları Karan ile birlikte dün akşam Etiler'de görüntülendi. Bir mekanda yemek yiyen Özçivit ailesi, çıkışta basın mensuplarıyla sohbet etti.

Sevimli Karan muhabirlerin hatrını sordu

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Burak Özçivit, gazetecilerin sorularına yanıt vereceği esnada mikrofonlara ilgi gösteren Karan Özçivit, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Özçivit, "Haftada bir gün ailecek yemek yiyoruz" dedi. Adeta anne ve babasından rol çalan iki yaşındaki Karan, "Kolay gelsin, mikrofon." diye seslenince kahkahalar havada uçuştu. 

Burak Özçivit, muhabirleri, "Alır mikrofonu vermez bir daha!" diyerek uyardı. Özçivit, oğluna "Babacığım sen soru sor abilere, 'Nasılsın?' de." sözleriyle seslendi.

Karan, "Nasılsınız? Ben de iyiyim." diyerek, kendi sorusunu kendi cevapladı.

Karan'a muhabirler, "Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı?" diye sordu. Karan Özçivit, "Bunu daha çok seviyorum." diyerek mikrofonları gösterince Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, kahkaha attı.

Fahriye Evcen'in soruları yanıtladığı süre boyunca Karan'ın mikrofonlardan birini vermeyip, şarkı söylemesi "Ünlü olmayı şimdiden sevdi." yorumlarına neden oldu.