Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz yıl Haziran ayında evlilik teklifine 'Evet!' yanıtını verdiği Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile ayrıldı.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı

Şeyma Subaşı, yaklaşık 9 ay önce Ibiza'da Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi'den evlilik teklifi almıştı. Sevgilisine "Evet!" yanıtını veren ve ardından hazırlıklara başlayan Subaşı, "Herkes düğünümüzü konuşacak!" açıklamasını yapmıştı.

 "FİKİR AYRILIKLARI YAŞADIK"

İstanbul'a dönmesinin ardından "Meedo"yu ailesiyle tanıştıran Şeyma Subaşı, ikinci kez ayrıldıklarını duyurdu. Konuyla alakalı 3.1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Subaşı, fiklir ayrılıkları nedeniyle ilişkilerini sonlandırdıklarını ifade etti.

"BİRLİKTELİĞİMİZİ ANLAŞARAK SONLANDIRDIK"

Şeyma Subaşı, "Sizlerinde bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1,5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık." dedi.

"YAŞADIĞIM HASSAS SÜRECE SAYGI GÖSTERİN"

Subaşı, sözlerini, "Aldığımız bu karar ve yaşadığım hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarından saygı ve anlayış rica ediyorum." şeklinde noktaladı.

Şeyma Subaşı ile Mohammed Alsaloussi ayrıldı