Şeyma Subaşı ve Meedo'su neden ayrıldı?

Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi aşkı aylarca konuşuldu. 

Şeyma Subaşı ve Meedo'su neden ayrıldı?

Şeyma, sevgilisi Meedo'ya olan aşkını kendisine aldığı lüks hediye ve jestlerle ilan etti. Günlerce Meedo'nun kim olduğuna dair araştırmalar yapıldı, hatta dolandırıcı olduğu iddiaları gündeme taşındı. Ama Şeyma sevgilisinin çok zengin olduğu vurgusunu her zaman yineledi. Aşktan ziyade adeta alınan hediyelerin büyüklüğü üzerinden ilişki hakkında konuşmalar yaşandı vs...

Ancak bu büyük aşk geçtiğimiz günlerde sona erdi; Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi ayrıldı.

Ayrılığın ardından tüm oklar, çiftin üzerine çevrildi. Herkes aşklarının evlilik ile taçlanacağını beklerken ilişkinin bitmesi ile şoke oldu. Şeyma ilişkinin bitişini "Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip, saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık" diyerek açıkladı.

Ancak işin renginin hiç de Şeyma'nın özetlediği gibi masum olmadığı öğrenildi. Şeyma Subaşı bir gün yakın kız arkadaşlarına Meedo ile ilgili olarak ilişkisini sorgulayan cümleler kullanmış. Gruptaki kızlardan birisi de Meedo'ya gidip duyduklarını bir bir anlatmış.

Meedo da Şeyma ile görüşüp ayrılmak istediğini söylemiş, aldığı lüks hediyelerin birkaçını da geri istemiş. Bunların arasında lüks bir araba ve pahalı bir kolyenin olduğu da öğrenildi.

Şeyma'nın yakın sandığı kız arkadaşından yediği bu dost kazığından sonra insanın aklına şu soru geliyor: Bu arkadaşı Meedo ile ilişki yaşayıp ikinci bir kazık daha atar mı?

SABAH GAZETESİ'NDEN ÖMER KARAHAN'IN YAZISINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!